کاشت مو در آقایان؛ ریزش مو یکی از شایعترین مشکلاتی است که زنان و اغلب مردان خصوصا در سنین بالا با آن درگیر هستند و زیبایی و اعتماد به نفس افراد را تحت تاثیر قرار میدهد. البته توجه داشته باشید که مردان به دلایل هورمونی و فیزیکی، بیش تر از زنان با مشکل طاسی دست و پنجه نرم میکنند. روشهای نوین کاشت مو در مقایسه با سایر روشها نتایج بهتری داشتهاند و به همین جهت امروزه تحت نظر متخصصان و پزشکان برای مراجعین زیادی انجام میشود.
در این مقاله که توسط مشاورین کلینیک ماه زر، بهترین مرکز کاشت مو در تهران، گردآوری شده است قصد داریم همه نکاتی که لازم است درباره کاشت مو در آقایان بدانید را ذکر کنیم تا تمام سوالات شما در این باره برطرف گردد. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
- 1 دلیل ریزش مو در آقایان چیست؟
- 2 کاشت مو در کلینیک ماه زر
- 3 دواطلبین کاشت مو در مردان
- 4 نکات مهم قبل از کاشت مو در مردان
- 5 روش های کاشت مو در آقایان
- 6 نحوه و مراحل انجام کاشت مو در مردان
- 7 توصیههای مهم قبل از کاشتن مو
- 8 روند رشد مو در مردان پس از کاشت
- 9 هزینه کاشت مو در آقایان
- 10 کاشت مو آقایان در کلینیک ماه زر
دلیل ریزش مو در آقایان چیست؟
قبل از اینکه بخواهیم درباره کاشت مو برای آقایان و روشهای آن صحبت کنیم، میخواهیم از علتهای ریزش مو در آقایان برای شما صحبت کنیم. شما در این مقاله اطلاعات لازم درباره کاشت مو در آقایان را به طور کامل مطالعه خواهید کرد. موارد مطرح شده به شرح زیر هستند.
ریزش مو میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که بعضی قابل درمان بوده بعضی خیر. مهمترین و شایع ترین علل ریزش مو به شرح زیر هستند.
- عوامل ژنتیکی: که عموما قابل برطرف کردن نیست.
- عوامل هورمونی: که با آزمایش خون مشخص شده و میتواند تحت درمان قرار گیرد.
- رژیم غذایی نامناسب: با جایگزینی مواد غذایی مفید بهتر میشود.
- تلوژن افلوویوم: مو ها مراحل مختلف رشد را سریع طی میکنند که باعث ریزش ناگهانی میگردد. استرس شدید میتواند این گونه از ریزش مو را ایجاد کند.
- مصرف برخی داروها مثل دارو های شیمی درمانی: مدتی پس از قطع دارو، ریزش کم تر میشود.
- ابتلا به برخی بیماریّ ها مثل بیماریهای تیروئیدی.
تاریخچه پیوند مو چیست؟
کاشت مو در آقایان اولین بار در سال ۱۹۳۹ توسط پزشکی ژاپنی انجام شد که البته تا چندین سال همچنان بین مردم رواج نداشت. اما بیست سال بعد، پزشکی آلمانی با کمی تغییرات، کاشتن مو را به تایید رساند. باعث رایج شدن آن در بین مردم شد.
البته شکل اولیه کاشت مو در آقایان، تفاوتهای زیادی با شکل امروزی آن داشت. اما کمکم با پیشرفت تکنولوژی، تغییرات اساسی در آن ایجاد گردید. مزایای این روش باعث رضایت و جذب بسیاری از افراد به پیوند طبیعی مو شد. امروزه از روشهای ایمپلنت مو هم میتوان برای کاشت ریش و سبیل و ابرو استفاده کرد.
کاشت مو در کلینیک ماه زر
اولین توصیه ما به شما این است که با دیدن اولین نشانه ریزش موی غیرعادی به متخصص مراجعه کنید؛ زیرا ممکن است با مصرف دارو، مشکل برطرف شود. در غیر این صورت، تنها راه از بین بردن طاسی، کاشتن مو است.
متخصص بعد از بررسی وضعیت کلی شما شامل ( بانک مو، شدت طاسی و وضعیت سلامت )، با انجام آزمایش های مخصوص ( مثل آزمایش های ویروسی و تست های انعقاد خون ) بهترین روش کاشت مو را برای شما انتخاب خواهد کرد.
به طور کلی، برای کاشت مو در آقایان از دو روشFUT ( برداشت و کاشت فولیکول های مو به صورت نواری ) و FIT ( برداشت و کاشت فولیکول های مو به صورت تار به تار ) استفاده میشود.
اما گاهی ممکن است بسته به نظر پزشک برای رسیدن به نتیجه بهتر، از ترکیب این دو روش استفاده شود تا بتوان به تراکم بسیار بالایی از موها رسید.
برای این که بتوانید تشخیص دهید کدام روش کاشت مو برای شما مناسبتر است، بهترین کاری که میتوانید انجام دهید مراجعه به پزشک است. ممکن است تحت تاثیر نظرات و پیشنهادات اطرافیان قرار بگیرید ولی بهتر است بدانید که هیچ کس مانند پزشک متخصص نمیتواند به شما در پیدا کردن بهترین روش کاشت مو کمک کند.
[ برای دریافت وقت مشاوره حضوری رایگان از کلینیک ماه زر میتوانید با شماره تلفن ۰۲۱۹۱۰۰۲۵۵۵ تماس بگیرید. ]
البته در افرادی که بانک موی بسیار ضعیفی دارند، روش دیگری به نام BHD (body hair trans) بهتر جواب میٔدهد که در آن از مو های بدن ( مثل سینه یا پشت کمر ) به عنوان بانک مو استفاده میشود.
آیا با بانک مو ضعیف میتوان کاشت انجام داد؟ کاشت مو با بانک موی ضعیف
دواطلبین کاشت مو در مردان
اغلب مردانی که با بالا رفتن سن، یا به علتهایی مثل ژنتیک، سبک زندگی، تنش در زندگی و … ریزش مو داشته باشند، معمولا به کاشت موی طبیعی آقایان به عنوان روشی برای بازیابی زیبایی و ظاهر مناسب نگاه میکنند.
البته بهتر است آقایانی که هیچ بانک موی مناسبی در بدن خود نداشته و یا از بیماری هایی مثل بیماریهای خود ایمنی رنج میبرند، به سراغ این روش پیوند مو نروند؛ اما با این وجود میتوانند از پزشک متخصص کمک بگیرند تا تمام جوانب کار را برای آن ها توضیح دهد؛ زیرا تصمیم آخر را پزشک متخصص خواهد گرفت.
یکی دیگر از علتهای رایج عمل کاشت مو در مردان، در مواردی ترمیم و یا پوشاندن زخم است. کاشت طبیعی مو در چنین قسمتهایی میتواند باعث پوشاندن اسکار گردد.
نکات مهم قبل از کاشت مو در مردان
برای این که کاشت مو در آقایان به راحتی انجام شود و موفقیت آن بالا رود، بهتر است یک سری نکات رعایت شوند. مهم ترین نکات که باید مد نظر داشته باشید به شرح زیر هستند.
- یک جلسه مشاوره با پزشک متخصص پیش از تصمیم گیری برای کاشت مو در آقایان.
- انجام آزمایشات لازم مثل آزمایش های هورمونی و … .
- عدم مصرف دارو ها بدون هماهنگی با پزشک.
- عدم مصرف مشروبات الکلی و سیگار از دو هفته قبل از انجام عمل کاشت مو.
- مصرف غذا های سالم و مغذی.
- مصرف آب به اندازه کافی برای هیدراته نگه داشتن بدن.
- عدم مصرف کافئین قبل از پیوند مو ( مثلا قهوه نباید مصرف کنید).
به نکاتی که پزشک پیش از عمل به شما گفته است، حتما دقت کنید و همه آن ها را رعایت کنید.
کاشت مو آقایان با استفاده از چه موهایی انجام میگیرد؟
اساس اکثر روشهای کاشت مو در آقایان، استفاده از بانک موی خود شخص میباشد. که محل این بانک مو، با بررسی شرایط بدنی شخص توسط پزشک متخصص انتخاب خواهد شد. این ناحیه عموما پشت سر فرد است که برای برداشت فولیکولهای مو استفاده میکنند. زیرا موهای پشت سر، نسبت به بخش های دیگر، تراکم و مقاومت بیشتر در برابر تغییرات مختلف ( مثل تغییرات هورمونی و … ) دارند.
در مواردی از کاشت مو مردان آن قدر مشکل ریزش موی افراد شدید است که بانک مو چندان قوی نیست و موهای پشت سر نیز کم حجم و ضعیف هستند. در این صورت ناچارا باید از موهای بدن فرد استفاده کرد. هر چه بانک موی یک شخص قوی تر باشد، کاشتن مو راحت تر و تراکم موها بالا تر خواهد بود. اما اگر بانک مو ضعیف باشد، انتظار رسیدن به موهایی پرپشت، بعید و دور از ذهن است. با این حال پزشکان نهایت سعیشان را میکنند تا با بهترین روش که برای هر فرد نتیجه بخش است، موهایی طبیعی و با تراکم بالا برایش فراهم کنند.
روش های کاشت مو در آقایان
همانطور که پیشتر اشاره کردیم به طور کلی برای کاشت مو آقایان از دو روش عمومی FIT و FUT استفاده میشود. هر یک از این روش های کاشت مو برای آقایان در ادامه توضیح داده شده است.
۱. کاشت مو FUT مردان
این روش یکی از قدیمیترین روش های کاشت مو در آقایان است که در آن فولیکولهای مورد نیاز برای کاشت مو به صورت نواری از پشت سر فرد برداشته شده و بعد از آمادهسازی های لازم، در محل مورد نظر قرار داده میشوند. در کاشت مو به روش FUT برای آقایان از بیحسی موضعی و برش و بخیه استفاده میشود.
به این جهت، دوره نقاهت این روش در مقایسه با روشهای دیگر، کمی طولانیتر و سختتر میباشد. اما نتیجه نهایی تراکم بالا در کاشت مو است. در ضمن از آن جایی که فولیکولهای مو نواری برداشته میشوند، مدت عمل طولانی نیست و سریع انجام میشود.
۲. کاشت موی FIT برای آقایان
یکی دیگر از روشهایی که مردان میتوانند برای کاشت مو از آن استفاده کنند، کاشت مو به روش FIT است. در این روش کاشت آقایان، فولیکولهای مو با دستگاهی مشابه دستگاه پانچ از بانک مو برداشته میشود و در ناحیه طاسی قرار داده میشود. این روش از جهت نحوه قرار دادن فولیکولها در محل، خیلی مشابه روش قبلی است. اما در مورد روش جدا کردن آن ها از بانک مو، نسبت به روش قبلی مدرن تر محسوب میشود.
۳. آقایان میتوانند کاشت SUT انجام دهند!
یکی از مدرنترین روشهای کاشت مو برای آقایان نسبت به دو روش قبلی، کاشت مو به روش SUT است که اکثر پزشکان آن را ترجیح میدهند. از آن جایی که در این روش از بیحسی موضعی استفاده میشود، برای متقاضیان نیز نسبت به روش های قبلی ارجحیت دارد.
در این حالت، به کمک دستگاه های تمام اتوماتیک، فولیکول را از بانک مو برمیدارند و در بخش مورد نظر میکارند. به علت انجام شدن بخش مهمی از کار توسط دستگاه تمام اتوماتیک، درصد موفقیت و سرعت انجام این روش بالا است.
۴. کاشت مو آقایان به روش میکروگرافت
روش میکروگرافت از جدیدترین روشهای پیوند مو است که تحولی عظیم در صنعت کاشت طبیعی مو برای آقاین ایجاد کرد. این روش مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا و CE اروپا بوده و کمترین میزان زخم و خون ریزی را داراست و به این ترتیب دوره نقاهت کوتاهی نیز دارد.
کسب اطلاعات بیشتر درباره این روش: کاشت مو به روش میکروگرافت
نحوه و مراحل انجام کاشت مو در مردان
در تئوری، کاشت مو برای آقایان و خانمها به نظر بسیار ساده میآید؛ اما حضور یک پزشک متخصص و ماهر در طول فرآیند عمل ضروری است. زیرا انجام کاشت توسط پزشکی بی تجربه میتواند عوارض کاشت مو جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. مراحل کاشت مو در آقایان به صورت زیر است.
- پزشک متخصص ابتدا تمامی آزمایشات و سوابق پزشکی را کنترل میکند تا بتواند بهترین تصمیم را در زمان کاشت موها بگیرد.
- بعد روش مناسب کاشت مو را متناسب با شرایط هر فرد انتخاب کند.
- سپس با توجه به روش انتخابی، فولیکول ها را از بانک موی سر استخراج میکند.
- قبل از کاشتن مو، آماده سازی روی فولیکول ها صورت میگیرد.
- پیوند طبیعی موها انجام میگردد و در نهایت هر یک از فولیکولها در جای درست و از پیش تعیین شده خود قرار خواهند گرفت.
کاشت مو در آقایان چه محدودیتهایی دارد؟
یکی از مهم ترین موانع برای انجام عمل پیوند مو مردان، داشتن بیماری زمینهای خاص ( مانند بیماریهای انعقادی، فشار خون بسیار بالا، مشکلات قلبی غیر قابل کنترل و …) است. و در ضمن این پروسه برای کسانی که خط رویش موهای سرشان مشخص شده باشد، بهتر پیش خواهد رفت.
اعتیاد به مخدرهای مختلف و یا سیگار، میتواند در روند بهبود و نقاهت بعد از پیوند موی طبیعی اختلال ایجاد کند و در برخی موارد باعث ایجاد عفونت شود. پس در صورتی که قصد کاشت مو دارید، برای مدتی باید از استعمال دخانیات بپرهیزید.
یکی دیگر از نکات مهم در هنگام پیوند مو آن است که فرد از نظر سنی ۲۵ سال یا بیش تر داشته باشد تا الگوی ریزش مو مشخص باشد. در کل کاشت مو در سنین پایین نتیجه خوبی ندارد؛ زیرا هنوز روند ریزش مو تکمیل نشده و ممکن است پس از کاشت، مو مجددا دچار ریزش شود.
توصیههای مهم قبل از کاشتن مو
فقط با انتخاب کلینیک و روشی مناسب برای کاشتن مو مردان، نمیتوان به نتیجه ای ایده آل و موهایی طبیعی و پر پشت رسید. بلکه انجام مراقبتهای قبل و بعد از کاشت مو نیز مهم است. به طوری که ممکن است با نادیده گرفتن آن ها احتمال به خطر افتادن تمامی زحمات و هزینههای پیوند وجود داشته باشد. مهمترین توصیههای قبل از کاشت مو به شرح زیر هستند.
- عدم مصرف دخانیات از دو هفته قبل
- عدم مصرف مشروبات الکلی از سه روز قبل
- عدم مصرف کافئین قبل از کاشت مو
- عدم مصرف دارو بدون هماهنگی با پزشک
- خوردن صبحانه مقوی در روز کاشت مو
- پوشیدن لباس بدون یقه و دکمهدار در روز پیوند مو
- اطلاع دادن تمامی مشکلات و بیماریهایی که به آن مبتلا هستید
بعد از این که پروسه کاشت مو تمام شد، نوبت به مراقبتهای لازم پس از آن میرسد. برای این که تجربه دوره نقاهتی کوتاه مدت و موفقیت بیش تر داشته باشید، موارد زیر را رعایت کنید.
- عدم مصرف دخانیات و مشروبات الکلی تا چند هفته بعد
- عدم مرطوب شدن زخمها در هفته اول
- مصرف دارو های تجویز شده توسط پزشک
- عدم انجام فعالیت های بدنی و ورزشی سنگین تا چند روز
- استفاده از کمپرس آب یخ به منظور کاهش التهابات پوست در نواحی کاشت مو
- عدم خم کردن سر در طول روز و شب
- بالا تر نگه داشتن سر از بدن در حین خواب (زاویه ۴۵ درجه)
- عدم استفاده از سشوار یا حوله برای خشک کردن سر
- عدم اعمال فشار یا خاراندن پوست سر
- عدم قرار دادن سر در معرض نور آفتاب تا چند هفته بعد
روند رشد مو در مردان پس از کاشت
قبل از هر چیزی باید گفت که نتایج پیوند مو در طولانی مدت آشکار میشوند. پس برای رسیدن به ظاهر دلخواه باید حداقل ۶ ماه صبر کنید. بعد از آن موهای تازه کاشته شده حالتی طبیعی میگیرند و شروع به رشد میکنند. اما قبل از آن باید دوره نقاهت را با رعایت موارد گفته شده در بالا سپری کنید.
در روز های اول کاشت مو مردان، بخشهای پیوند شده، زخمهایی دردناک خواهند داشت. این دردها و زخمها مقطعی هستند و با مصرف مسکنهای تجویز شده تا حد بسیار زیادی کاهش مییابند.
کسب اطلاعات بیشتر درباره درد کاشت: درد کاشت مو
پس با انجام مراقبتهای بعد از کاشت مو در آقایان، عوارض جانبی به مرور کم رنگ تر شده و از بین میروند. در صورتی که مشکلی حاد و غیر قابل پیشبینی برای فرد ایجاد شد، باید آن را بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.
در ۳ ماه اول روند بهبودی کاملا قابل مشاهده خواهد بود. اما ممکن است در ماه سوم، ناگهان ریزش فولیکولهای تازه کاشته شده دیده شود که سبب ترس و نگرانی در اکثر افراد میگردد. این مرحله کاملا طبیعی است و بخشی از دوره نقاهت بعد از کاشت است. پس از این دوره کم کم موهای کاشته شده جوانه زده و با سرعتی مشابه بقیه موهای فرد بلند خواهند شد. در نتیجه میتوان از ماه ششم به بعد، نتایج مثبت کاشت مو را دقیقا مشاهده کرد.
نتایج مثبت و منفی کاشت مو
عمل کاشت مو مزایا و معایب مختلفی دارد که از جمله مزایای آن میتوان به این موارد اشاره کرد.
- پیوند حجمی مناسب از فولیکولهای مو در یک جلسه.
- رسیدن به نتیجه بسیار طبیعی بعد از پیوند مو.
- هزینه اقتصادی مناسبتر نسبت به سایر روشهای دائمی و نیمه دائمی.
- دوره نقاهت بسیار کوتاه.
- خونریزی بسیار جزئی طی عمل و کبودی بعد از آن.
بسیاری از افراد تصور میکنند کاشت مو برای مردان ممکن است خطرات زیادی برای پوستشان داشته باشد. در حالی که با کمی تحقیق و جستجو میتوان فهمید که این خطرات برای همه افراد بروز نمیکند. به طور کلی برخی از عوارض تحت این شرایط بروز میکند.
- انتخاب روش مناسب کاشت مو
- میزان سازگاری روش با بدن بیمار
- مهارت کادر درمان
کلینیک ماه زر با بیش از ۱۷ سال سابقه درخشان در زمینه کاشت مو به شما کمک میکند تا بهترین روش کاشت مو را انتخاب کرده و عمل کاشت موی خود را به راحتی و با کم ترین عوارض ممکن پشت سر بگذارید.
آیا کاشت مو میتواند برای آقایان معایب داشته باشد؟
- بی حسی پوست سر: در روشهایی مثل FIT و SUT به دلیل تراشیدن پوست سر برای برداشتن فولیکول، بخشی از عصب ها قطع میشوند که باعث بی حسی موقت میشود و تا مدتی کم تر از یک هفته طول میکشد.
- باقی ماندن جای زخم: در دو روشی که در بالا گفتیم، جای تراشیدن سر به صورت زخم باقی میماند که البته جای نگرانی نیست و تا چند ماه پس از کاشت مو بهبود مییابد.
- درد: درد تا مدتی پس از کاشت مو از رایج ترین است که راهکار این مسئله دارو های بی حسی حین عمل و مصرف مسکن بعد از عمل است.
- سکسکه: در بعضی افراد به دلیل آسیب وارده به سلول های عصبی هم زمان با تراشیدن سر، ممکن است تا چند روز پس از عمل سکسکه وجود داشته باشد.
- رشد زیر پوستی مو ها: در موارد اندکی ممکن است این عارضه به عفونت منجر شود که باید فوراً به پزشک اطلاع دهید.
- شل شدن پوست سر: در شیوه FIT تا چندین ماه ممکن است این عارضه را تجربه کنید و گاهی این سستی ادامه دار خواهد بود.
- کیست: ایجاد کیست هایی با رنگ بنفش از رایج ترین عوارض کاشت مو بعد از تراشیدن پوست سر است. این کیست ها درد ندارند و بعد از مدت کوتاهی از بین میروند.
- حساسیت و خارش زیاد: عوارض این چنینی از نشانه های بهبودی پوست سر است. خارش نیز نشان دهنده خون رسانی به محل زخم است و مدتی ادامه دارد.
- خون ریزی: به علت تراشیدن پوست سر خون ریزی محدود طبیعی است و ممکن است تا زمان کمی ادامه داشته باشد. زمان خون ریزی خیلی زیاد نیست و با گاز استریل حل میشود. البته دقت داشته باشید که افراد سیگاری بیش تر با این مسئله مواجه میشوند.
- تورم: معمولا محل دریافت پیوند مو است تا چهار یا پنج روز متورم خواهد بود و دارو هایی برای این مسئله وجود دارد که پزشک برای شما تجویز میکند.
- عفونت: در موارد اندکی ممکن است چنین عارضه ای دردناک باشد. اما در صورتی که ادامه دار نباشد، با دارو حل میشود. در غیر این صورت حتماً با پزشک مشورت کنید.
- رشد مو های نازک و ریزش مو: در بعضی مواقع مو هایی که بعد از پیوند فولیکول رشد میکنند، نازک هستند. اما طی چند ماه برطرف میشود. ریزش مو نیز به دلیل جا به جایی فولیکول ها اتفاق میافتد و پس از مدتی که برطرف میشود.
- کم رنگ شدن پوست سر: از ماندگار ترین عوارض کاشت مو در روشّهای FIT و SUT میباشد.
- سرگیجه: این اتفاق به خاطر دارو های بی حسی میافتد و برای کاشت مو اجتناب ناپذیر است.
- غیر قابل برگشت بودن: اگر به دلیل پیوند نادرست و ژنتیک افراد، بخشی از مو ها شروع به ریزش کند، ممکن است غیرطبیعی به نظر برسند و ظاهری ناخوشایند به وجود آورند. اما چون این فرآیند غیر قابل برگشت است، راهی جز کاشت مجدد وجود ندارد.
هزینه کاشت مو در آقایان
هزینه کردن بابت کاشت مو در آقایان در واقع نوعی سرمایه گذاری بابت داشتن چهره ای زیبا و جوان تر است و نباید نگران هزینه های زیاد آن باشید. البته این هزینه به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل: میزان ریزش مو، کیفیت مو، نوع روش کاشت مو، کیفیت تجهیزات، تخصص پزشک، تراکم بانک مو، انتظار فرد داوطلب و … میباشد. در نتیجه برای اطلاع از هزینه کاشت باید حضورا نزد پزشک انتخابی بروید تا بررسی های لازم را انجام بدهد و هزینه مربوطه را بیان کند.
البته لطفا دقت کنید که هرگز نباید به دلیل قیمت پایین، کلینیکهای ارزان تر را انتخاب کنید؛ زیرا تخصص پزشک مربوطه و کیفیت تجهیزات کلینیک در روند کاشت موی شما بسیار موثر است. برای دریافت وقت مشاوره حضوری از کلینیک ماه زر، میتوانید با شماره تلفن ۰۲۱۹۱۰۰۲۵۵۵ تماس بگیرید و یا از طریق شماره واتساپ ۰۹۱۲۸۰۶۰۹۰۲ با متخصصین کاشت مو در تماس باشید.
سوالات متداول
– آیا انتخاب روش کاشت مو به عهده خودمان است؟
خیر، این کار در حوزه تخصصی پزشک است. اوست که با توجه به مدارک پزشکی و شرایط عمومی شما تصمیم میگیرد که از چه روشی برای کاشت استفاده کند.
– آیا کاشت مو عوارض جدی دارد؟
میتوان گفت عفونت، خونریزی و التهاب خطرناک ترین عوارضی هستند که میتوانند بعد از عمل رخ دهند. این در صورتی است که میکروب ها در محل فولیکول های مو یا در محل پیوند وارد شوند و نهایتا علائم عفونت بعد از کاشت مو را ایجاد کنند. اما مطمئن باشید که با رعایت نکات بهداشت و دارو هایی که دکتر تجویز میکند، تا حد بسیار زیادی از خطرات بعد از عمل پیوند مو کم خواهد شد.
– آیا جایگزینی برای کاشت مو وجود دارد؟
روش ّهای مدرن کاشت مو بهترین درمان برای رفع طاسی است. اما در صورتی که به هر دلیلی شرایط استفاده از این روش را ندارید، راه حل های دارویی تحت نظر پزشک میتواند برای شما بهترین گزینه باشد.
داروهایی مانند محلول ماینوکسیدیل، فیناستراید ( که تحت نام تجاری Propecia به فروش میرسد ) میتوانند کمک کننده باشند. اما در نظر داشته باشید که این داروها با وجود اثر بخشی، عوارض جانبی و موارد منع مصرف مخصوص به خود نیز دارند. حتما باید زیر نظر پزشک متخصص استفاده شوند.
همچنین یکی دیگر از روش ها، PRP است که در آن از مشتقات خون بدن فرد برای جلوگیری از ریزش مو استفاده میشود. به این صورت که در سانتریفیوژ، گلبول های قرمز و سفید و پلاسمای خون از هم جدا میشوند. پلاسمای جدا شده از خون، دارای فاکتورهایی است که رشد مو را تقویت میکنند و موجب جلوگیری از ریزش مزمن مو میشود. این روش درمانی به خاطر بهره گیری از پلاسمای بدن خود شخص، دارای ریسک و عوارض جانبی میباشد. چون نیاز به تزریق در چندین ناحیه سر دارد، هنگام کار، شخص را دچار ناراحتی خواهد کرد. جهت درمان قطعی نیز گاهی نیاز به چندین جلسه درمانی وجود دارد.
در این مقاله، درباره روشهای مختلف کاشت مو در آقایان، مواردی که میتوان از کاشت مو استفاده کرد، نکات مهمی که باید قبل و بعد از عمل رعایت شوند، عوارض جانبی بلند مدت و کوتاه مدت عمل پیوند مو و مزایا و معایب کاشت مو سخت گفتیم.
در نهایت به برخی سوالات در خصوص عوارض جدی و جایگزینهای کاشت مو پاسخ دادیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.در صورتی که پس از مطالعه این مطلب همچنان سوالی درباره کاشت مو دارید میتوانید با کلینیک مو ابرو ماه زر تماس گرفته و پرسش خود را مطرح نمایید.
|
سوالات متداول
- چه چیزی باعث ریزش مو در آقایان میشود؟
علل ریزش مو در آقایان ممکن است شامل عوامل ژنتیکی، هورمونی، استرس و ناهنجاریهای مرتبط با سلامت موها باشد.
- روشهایی که برای پیشگیری از ریزش مو در آقایان موثر هستند چیستند؟
انجام مراقبتهای مناسب از مو، اجتناب از استرس، تغذیه سالم و مصرف مواد مراقبتی مثل مینوکسیدیل میتواند در پیشگیری از ریزش مو موثر باشد.
- چگونه کاشت مو برای آقایان انجام میشود؟
در روش کاشت مو، موهای به دلیل ریزش یا کاهش تعداد، از ناحیهای که موهای سالم دارد، جمعآوری شده و در نواحی کمموی سر کاشته میشوند.
- چه مدت زمانی برای دیدن نتایج کاشت مو در آقایان نیاز است؟
نتایج کاشت مو در آقایان به میزان متغیر است، اما بعد از ۶ تا ۱۲ ماه، معمولاً تا حدودی از نتایج قابل مشاهده است.
- آیا بعد از کاشت مو برای آقایان نیاز به مراقبت خاصی داریم؟
بله، پس از کاشت مو، مراقبتهای خاصی از موها نیاز است، از جمله استفاده از محصولات مراقبتی، جلوگیری از آسیب و استفاده از شامپوها و محصولات مخصوص کاشت مو.
6 پاسخ
آیا بعد از کاشت مو باید دارو مصرف بشود؟
در صورتی که نیاز باشد پزشک به شما دارو حواهد داد.
آیا بعد از مزوتراپی مو باید از شامپوی خاصی استفاده کنیم؟
بعد از مزوتراپی دو روز حاما نکنید. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر با مشاورین ما تماس بگیرید.
سلام من پیش دکتر ضرغامی انجام دادم عالی بود. دستشون رو میبوسم ممنونم از شما
باعث افتخار که از خدمتتون راضی بودید.