۸۰۶۰۹۰۲ ۰۹۱۲

مشاوره واتساپ

٠٧٩٠ ٧٣٠ ٠٩١٢

مشاوره ۲۴ ساعته

تاریخچه کاشت مو از گذشته تا کنون

بررسی تاریخچه کاشت مو

بررسی تاریخچه کاشت مو

تاریخچه کاشت مو را بیشتر بشناسید تا به روش‌ها و تکنیک‌های نوین امروزی اعتماد بیشتری پیدا کنید. کاشت مو به عنوان یک علم در طول زمان تکامل یافته و به سطحی رسیده است که با توجه به نتایج به دست آمده، امروزه در بهترین مرکز کاشت مو با ارائه تکنیک‌های مورد استفاده می‌توان آن را به عنوان یک روند درمانی دائمی توصیف کرد. اولین تلاش در زمینه پیوند مو  به طور دقیق در قرن ۱۸ و ۱۹ انجام شد که آغاز تاریخ کاشت مو بود.

در قرن نوزدهم، روش پیوند جراحی مو از طریق یک پیوند مو قسمت دیگر به پوست سر اعمال شد. استفاده از گرافت ها در روند کاشت مو  به قرن نوزدهم بر می‌گردد.  به طور کلی در سال ۲۰۲۳، کاشت مو به ۲۰۰ سالگی خود رسید. با توجه به مطالعات زیاد اولین پیوند موی ثبت شده در سال ۱۸۲۲ در وورزبورگ آلمان بود.

تاریخچه کاشت مو

تجربیات پزشکان در طول سال‌ها پیرامون درمان ریزش مو و طاسی سر نشان می دهد که استفاده از تکنیک های مختلف و به روز دنیا موجب اثر بخشی بهتر و رضایت بیشتر مراجعه کنندگان می شود. در کلینیک تخصصی موی ماه زر تمامی تکنیک‌هایی که توسط پزشکان انجام می‌گیرد بر اساس بهره گیری از تجربیات و فن آوری های نوین دنیا می باشد. لذا جهت درک کامل از میزان پیشرفت و قابلیت های مرکز ما، دانستن تاریخچه کاشت مو می تواند کمک کننده باشد.

  • نگاهی اجمالی به تکامل تاریخی کاشت مو

اولین شواهد کاشتن مو موفق در سال 1822 توسط یک دانشجو پزشکی در وورزبورگ آلمان ثبت شد. در این روند درمانی موها در ناحیه متفاوتی از سرقرار گرفتند. اگرچه آنها این فرآیند را یک موفقیت می‌دانستند و می‌خواستند به بیمارانی که از طاسی  رنج می‌بردند کمک کنند، لیکن پس از برخی آزمایش‌های کاشت مو روند جدیدتر ئ دقیق‌تری پیدا کرد. به طور دقیق در مورد تاریخچه کاشت مو تا دهه 1900، موارد بسیار کمی در مورد این روش پیوند ذکر شده است.

در اواخر دهه 1800روش‌های کاشت مو بیشتر مورد استفاده قرار گرفت، اما عمدتاً به‌ عنوان نوعی جراحی زیبایی برای قربانیان سوختگی و سایر افرادی که ریزش مو ناشی از عوامل مختلف انجام می‌شد. شصت سال بعد، تحقیقات پزشکان روش‌های کاشت مو در قرن بیست و یکم را اراده دادن که امروزه از آنها استفاده می‌کنیم، اما در طول این مدت تکنیک‌های جدیدتری برای ماندگاری کاشت مو  به حدی پیشرفت کرده‌ است که می‌توان فولیکول‌های مو را جدا کرده و بدون برجای گذاشتن خط اسکار پیوند را انجام داد.

روش‌های کاشت مو امروزی شامل جابه‌جایی صدها یا حتی هزاران فولیکول و جاسازی آنها در محل مقصد در یک الگوی طبیعی است که می‌تواند موهای ضخیم‌تر و سالم‌تری را برای سال‌های آینده برای بیماری بجای بگذارد.  در کلینیک‌های کاشت مو ترانسپلنت از جدیدترین تکنیک‌های کاشت مو بدون جراحی و تجهیزات پیشرفته برای انجام تمام راه‌حل‌ها و روش‌های کاشت مو استفاده می‌شود.

  • تاریخچه کاشت مو

در گذشته قبل از انجام کاشت مو، افرادی که از ریزش مو رنج می بردند ناگزیر بودند در پوشش‌های خود خلاقیت به خرج دهند. محصولات محبوبی چون کلاه و پوستیژ (کلاه گیس) و غیره در میان افراد خصوصا مردان میانسال مورد استفاده قرار می گرفت. خلاقانه‌ترین ایده در قرن‌های گذشته زمانی بود که مردان از مد از طریق ساختن پوستیژ برای پوشاندن موهای نازک خود استفاده می ‌کردند. بعلاوه بر اساس مشاهدات گذشته، استفاده از روغن های گیاهی جهت تقویت مو و افزایش رشد آن در گذشته دور، نشان دهنده اهمیت و ارزش مو از دیرباز می باشد. در قرن نوزدهم با گسترش و پیشرفت علوم مختلف پزشکان دنبال راه حلی برای درمان و ترمیم مو بودند.

  • قرن نوزدهم و به دنبال راهی برای ترمیم مو

در قرن نوزدهم یکی از اولین اشکال ترمیم مو تحت عنوان پلاگ پوست سر به کار گرفته شد. در این تکنیک، پزشک نواری از بافت را که منبع خون اصلی آن متصل است، گرفته و آن را روی ناحیه طاسی سر پیوند زد. در اوایل قرن نوزدهم دکتر هودارا یکی از اولین جراحی های کاشت را انجام داد. او برای درمان ریزش موی ناشی از favus (عفونت مزمن پوست سر) موها و بافت پوست سر برداشت شده از قسمت های سالم پوست سر را برداشت و روی جای زخم قرار داد.

  • قرن بیستم و پیشرفت های حاصل شده در جهت ترمیم مو

در طول دهه 1930، پیشرفت ‌های عمده‌ای در روش‌های کاشت مو جهت ترمیم مو برای قربانیان سوختگی یا آسیب های دیگر حاصل شد. پزشکان ژاپنی اولین کسانی بودند که در دهه 1930 توانستند ترمیم مو را به روش جراحی انجام دهند. دکتر اوکودا متخصص پوست، توانست تکنیکی را برای کمک به سوختگی قربانیان و افرادی که آسیب پوست سر دارند ایجاد نماید. دکتر شوجوی اوکودا روی تکنیک های کاشت مو برای مژه های چشم، ناحیه شرمگاهی و ابروها کار کرد. او روش پانچ گرفت را کامل کرد، بخش ‌های دایره ای از پوست سر دارای مو را برداشت و آن‌ها را در نواحی آسیب ‌دیده کاشت. این نواحی پس از مدتی ریشه ‌دار شده و به مرور زمان موهای جدید تولید کردند.

در دهه بعد، پزشک ژاپنی دیگری به نام تامورا توانست این تکنیک را توسعه و اصلاح نماید. روش تامورا به گونه ای بود که نوارهایی از بافت را استخراج کرد، آن ‌ها را در گرافت‌ های جداگانه تشریح و آن‌ها را برای ترمیم نواحی آسیب ‌دیده پیوند زد. اگر این پیشرفت‌ ها در زمان دیگری از تاریخ اتفاق می‌افتاد، به احتمال زیاد صنعت کاشت مو جدیدی را در آن زمان و آنجا راه‌ اندازی می‌کردند. اما به دلیل جنگ و نقش ژاپن در آن، این پیشرفت‌ ها برای یک دهه دیگر برای پزشکی غربی ناشناخته ماند.

کاشت مو در گذشته

در سال 1952 یک متخصص پوست آمریکایی، اولین پیوند مو را برای درمان طاسی با الگوی مردانه با موفقیت انجام داد. نام او دکتر نورمن اورنترایچ، فارغ التحصیل دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک بود. او اولین کسی بود که متوجه شد همه موها یکسان نیستند. پزشک نه تنها پیوند را تکمیل کرد، بلکه نشان داد که موهای پشت و کناره‌های پوست سر مردانه مستعد طاسی شدن نیستند. تا آن زمان، اصلاً مشخص نبود که موهای کاشته شده ویژگی‌ های ناحیه‌ای را که از آنجا آمده است حفظ می کند و توانایی رشد دوباره در مکان جدید خود را دارند و یا قادر به رشد نیستند. اما نتایج نشان داد که موهای اهدا کننده در برابر طاسی مقاوم بودند و این یک پیشرفت بزرگ بود. این پیشرفت در زمینه کاشت مو آن را به روشی تقریباً دائمی تبدیل نمود. او همچنین برای توضیح این مفهوم عبارت «تسلط اهداکنندگان» را ابداع کرد.

پیوند مو در آن زمان شامل 20-30 تار مو در یک تکه گرد برداشته شده از پوست سر بود. روش پانچ 4.0 میلی متری دکتر Orentreich تا سال 1975 روش اصلی کاشت مو توسط جراحان باقی ماند. ظاهر “موی عروسکی” یک شکایت رایج از روش های اولیه کاشت مو بود.

یکی از انتقادات رایج در مورد روش‌های پانچ پیوند موی اولیه، این تصور عمومی بود که نتایج کاشت مو از نظر ظاهری غیرطبیعی به نظر می‌رسد. به دلیل گرفت‌های بزرگی که با استفاده از پانچ گرد برای برداشت موهای اهداکننده ایجاد می‌شود، این ظاهر معمولاً به‌عنوان «موی عروسک» یا داشتن «ظاهر شلوغ» شناخته می‌شود.

برداشت محدوده نواری یا اکسیزیون نواری که به عنوان پیوند واحد فولیکولی (FUT) شناخته می‌شود، در دهه 1980 رایج شد و برای مدتی بهترین روش کاشت مو بود. با این روش محدوده‌ ای نواری از پوست سر ناحیه اهداکننده توسط جراحی جدا می ‌شد، سپس گرفت‌ها در مکانی که طاسی وجود داشت قرار داده می‌شدند، لازم به ذکر است که امروزه نیز این تکنیک مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

ادامه مطلب  آیا کاشت مو نیاز به ترمیم دارد؟

در دهه 1980، شاهد یک جهش بزرگ در تکامل روش های کاشت مو بودیم. گرفت ‌های پانچ بزرگ با یک تکنیک ترمیم مو جایگزین شدند . در این دهه دو رویکرد مدرن دیگر برای ترمیم مو ایجاد شد. یکی از آنها برداشتن نواری از پیوندهای اهدا کننده از پشت سر جهت ترمیم قسمت طاس پوست سر می‌باشد و و کارلوس اوبل در برزیل برش نواری را جایگزین تکنیک پلاگ نمود. روش دیگر شامل استفاده از میکروگرافت بود، به این معنی که نوارهای برداشت شده را می توان با کمک میکروسکوپ به گرافت های کوچکتر تقسیم کرد. به بیان ساده تر نوارهای بزرگ‌ تری از مو از ناحیه پوست سر مقاوم به طاسی برداشته می‌شد. این نوارهای بزرگ‌ تر از مو برای ایجاد مینی‌گرفت‌ها (که پری بیشتری به مو می‌داد) و میکروگرفت‌ها (که خط موی صاف ‌تری در جلو ایجاد می‌کردند) کوتاه شدند. این روش همچنین به کاهش میزان اسکار روی سر بیمار کمک کرد. در این دهه در ایالات متحده ویلیام راسمن شروع به استفاده از هزاران “میکروگرافت” در یک جلسه کرد.

در دهه 1990 آنگر توانست “منطقه اهداکننده ایمن” که ناحیه پشت پوست سر و بخشی از کناره های پوست سر بود را کشف کند. با این کشف دائمی‌ترین و مقاوم‌ترین موها در برابر ریزش مو را می‌توان یافت. در این دهه با معرفی FUT (پیوند واحد فولیکولی) شاهد پیشرفت های بیشتری در کاشت مو بودیم. این روش به موهای بیمار اجازه می دهد تا در یک گروه طبیعی متشکل از 1 تا 4 مو (واحدهای فولیکولی) پیوند شوند. این واحدها حاوی فولیکول های مو، غدد چربی، اعصاب و (گاهی) موهای زائد ریز هستند. این واحدهای کوچک به جراح کاشت مو این امکان را می‌دهند که با خیال راحت هزاران پیوند مو را در یک جلسه منتقل کند که تأثیر زیبایی عمل را به حداکثر می‌رساند.

هنر انجام کاشت مو به روش FUT (پیوند واحد فولیکولی) در سال 2003 با انجام اولین عمل جراحی FUE بیشتر اصلاح شد. FUE (استخراج واحد فولیکولی) به تک تک فولیکول‌های مو اجازه می‌دهد تا از ناحیه اهداکننده خارج شوند. آنها بدون ایجاد هیچ نوع اسکار خطی روی پوست سر به ناحیه طاسی پیوند زده می شوند. از آن زمان به بعد پیشرفت مطالعات به گونه ای بود که روش ها و تکنیک هایی به کار گرفته شدند که امروزه نیز مورد توجه قرار دارند.

کاشت مو در دوران جدید

ریزش مو در بیش از 60 درصد مردان و تقریباً 10 درصد از زنان رخ می‌دهد. اگرچه کمبود موهای سر به طور بالقوه می‌تواند خطر آسیب اکتینیک و سرطان پوست را افزایش دهد، درمان  بیماری طاسی در  مردانه و زنانه به استثنای معدود افرادی قابل درمان است. به طور کلی طاسی یکی از نگرانی های اصلی بسیاری از افراد می‌باشد.

ادامه مطلب  جدیدترین روش کاشت مو سال ۲۰۲۴

کاشت مو بدون جراحی برای درمان ریزش مو رایج ترین روش زیبایی است که امروزه روی مردان و زنان انجام می شود. با این حال، فرآیند درمانی باید در مرکز کاشت کو معتبری انجام شود تا ماندگاری و نتایج به طور دقیقی مشاهده شود. کاشت مستقیم مو که تحت بی حسی موضعی انجام می شود، از درمان‌هایی پیروی می‌کند  که  به ترمیم موی شخصی متناسب با هر بیمار کمک می‌کند.

این روش  کاشتن مو منحصراً باید توسط پزشکان مجرب انجام  شود تا عوارض کاشت مو به حداقل برسد. امروزه کاشت مو در دوران جدید بسیار تخصصی تر و با روش‌های غیرتهاجمی برای دستیابی به رشد طبیعی مو در نواحی بدون مو انجام می‌شود.

ورزشکاران، افراد مشهور، همه برای درمان ریزش مو یا نازک شدن ریشه موها به تکنیک کاشت مو بدون جراحی اعتماد دارند. پزشکان از سرتاسر جهان بر پروتکل استانداردسازی روند درمانی کاشت مو را ارائه می‌دهند که در این بین کاشت مو در تهران با وجود مراکز معتبر یکی از مناطق مشهور برای فرآیند پیوند مو شناخته می‌شود.

تاریخچه کاشت مو و روش‌های نوین

همانطور که متوجه شدید کاشتن مو راه دور و درازی را طی کرده است تا با پیشرفت علم و فناوری به آنچه این روزها در کلینیک‌های معتبر به شما ارائه می‌شود برسد. در ادامه چند روش و تکنیک جدید را که حاصب گذشت از تاریخچه کاشت مو می‌باشد برای شما معرفی می‌کنیم.

  • تکنیک نئوگرفت

کاشت مو Neograft

نئوگرفت یک نسخه نیمه خودکار از کاشت مو به روش دستی است که از فناوری متعلق به Venus Treatments استفاده می ‌کند. گفته می شود که با حذف برخی از خطاهای انسانی مرتبط با جراحی نسبت به سایر تکنیک های استخراج واحد فولیکولی (FUE) موثر است.

در طول کاشت مو به روش FUE، جراح فولیکول‌های مو را به صورت دستی از پشت یا کناره‌های سر برمی‌دارد. سپس قبل از کاشت موهای جدید، یک سری برش در بخش های طاسی پوست سر ایجاد می کند. اما در هنگام استفاده از تکنیک نئوگرفت، فولیکول های مو با یک گره که با مکش استخراج می شوند، برداشته می شوند و جراح نیازی به ایجاد برش برای فولیکول‌های موی جدید ندارد و در عوض می‌ تواند از ابزار خاصی استفاده کند که برش‌ها را ایجاد کرده و فولیکول‌ها را همزمان کاشت کند.

نئوگرافت از یک دستگاه پنوماتیک کنترل ‌شده با پا استفاده می‌ کند تا با دقت میکروگرافت ‌ها را بیرون بکشد. لذا از کشیدن یا پیچاندن آن‌ها که می‌تواند خطر آسیب به پیوند فولیکول ‌های مو را داشته باشد، جلوگیری می‌ کند. در این روش در مدت زمان کوتاه تری فولیکول‌ها دوباره کاشته می ‌شوند و همین امر موجب می‌ شود که سالم تر و قوی تر باقی بمانند.

گرافت های موی تازه کاشته شده سه تا چهار ماه بعد شروع به رشد مجدد خواهند کرد تا نتایج کامل نهایی پس از نه تا دوازده ماه حاصل شود. فولیکول های مو که از موهای پشت سر کاشته می شوند به طور طبیعی به رشد خود ادامه می دهند. این فولیکول‌های مو پیوندی بافت‌های زنده‌ای هستند که به صورت چرخه‌ای رشد می‌کنند.
روش نئوگرفت کم تهاجمی است و می‌تواند تروما و آسیب فولیکول‌های مو را در مقایسه با جراحی های سنتی کاهش دهد اما نرخ موفقیت آن در کاشت کمی پایین است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تاریخچه کاشت مو نئوگرافت به بخش کاشت مو به روش نئوگرافت مراجعه کنید.

  • تکنیک میکروگرفت

کاشت مو میکروگرافت

پیوند موی میکروگرفت یا پیوند فولیکولی یک تکنیک زیبایی شناختی برای پر کردن مجدد پوست سر با مو در مناطقی است که آلوپسی یا ریزش موی شدید وجود دارد. با استفاده از موهای خود بیمار برای نتیجه طبیعی تر، تحت بی حسی موضعی انجام می شود.

روش انجام تکنیک میکروگرفت:

این تکنیک شامل یک جراحی میکروسکوپی است و بسته به تعداد گرافت هایی که در حال پیوند هستند، این عمل بین 4 تا 8 ساعت طول می کشد. در این روش از تکنیک های FUE (ابزار بسیار خوبی به نام پانچ برای استخراج تک تک فولیکول‌های مو) و FUT (این تکنیک نوار نازک و خطی فولیکول‌ها را از پشت یا کنار پوست سر استخراج می‌کند) می توان استفاده نمود.

معایب این تکنیک:

این تکنیک مانند هر عمل دیگری می تواند خطر خونریزی، عفونت ویا واکنش آلرژیک به وجود آورد. از معایب این روش  محدودیت در تعداد پیوندهایی است که می توان در طی یک جلسه کاشت  و همچنین خطر ریزش موها و ایجاد زخم نیز وجود دارد. بعلاوه با گذشت زمان، موهای اطراف پیوند ممکن است نازک شوند.

جهت اطلاع از کاشت میکروگرافت در کلینیک ماه زر به بخش کاشت مو به روش میکروگرافت مراجعه کنید.

  • سوپر اف یو ای پلاس (Super FUE Plus)

کاشت مو SFU

F.U.E. یا استخراج موی فولیکولی یک روش کاشت مو کم تهاجمی است که در مطب و با بی حسی موضعی انجام می شود. این تکنیک امکان برداشت 1 تا 3 فولیکول مو (میکروگرافت) را از ناحیه اهداکننده بدون برش اسکالپل یا قرار دادن بخیه فراهم می ‌کند. که این روش امکان بهبودی را در زمان بسیار کوتاه ‌تر فراهم می ‌کند.

Super FUE Plus نوع پیشرفته تر FUE است که دارای امتیازات بیشتری می‌باشد. این تکنیک باعث بهبود کیفیت و افزایش تراکم کاشت مو می شود. قطر پانچ ها را می توان در مرحله استخراج پلاس تغییر داد که این امکان را فراهم می کند که کوچکترین گرافت ها (یک و دو) با قطر کمتر علاوه بر پیوندهای چند ریشه (تراکم تر از یک و دو) استخراج شوند. در نتیجه گرافت های بیشتری از پشت سر کشیده می‌ شود، بانک مو را بهتر ترمیم می کند و پوشش بهتری به پشت سر می دهد.

چگونگی انجام Super FUE Plus:

کاشت خط مو با استفاده از سوزن های الماس دستگاه پلاس توسط پزشک انجام می شود. تراکم ایجاد شده توسط این سوزن ها 4-5 برابر بیشتر از روش های دیگر است و مرحله کاشت در زیر میکروسکوپ با بزرگنمایی 20 برابر انجام می شود. (تعداد گرافت های کاشته شده در 1 سانتی متر مربع بین 40 تا 45  گرافت در Super FUE plus می باشد). بعلاوه در Super FUE plus، پیوندهای چند ریشه با استفاده از میکروسکوپ به پیوندهای تک ریشه تبدیل می شوند. تعداد بسیار بیشتری از موهای تک رشته ای در خط مو کاشته می شود که در نتیجه ظاهر طبیعی تری نسبت به روش های دیگر دارد.

گرافت های چند ریشه و ضخیم با اسکن و آنالیز بانک مو و پوست سر قبل از کاشت مو شناسایی می شوند. اطلاعات برای استخراج دستگاه داده می شود. بنابراین بیش از 95 درصد پیوندها ایمن هستند.

لازم به ذکر است که در این روش کاشت مو ضروری است که موهای سر کوتاه شوند که شاید این نکته برای بسیاری از افراد آزاردهنده باشد، بعلاوه در این تکنیک عوارضی چون بی حسی، تورم، کبودی و یا عفونت ممکن است ایجاد شود.

برای اطلاع از نحوه و تاریخچه کاشت مو SFUE+ در ماه زر، کاشت مو به روش Super FUE plus را مطالعه کنید.

مشاوره تلفنی:

09127300790

  • تکنیک DHI

کاشت مو DHI

کاشت مستقیم مو (DHI) اصلاحی از تکنیک FUE (جراح فولیکول‌ها را مستقیماً از پوست سر) است که توسط شرکت DHI Global Medical Group ایجاد شده است. افراد مبتلا به آلوپسی آندروژنیک که شایع ترین نوع ریزش مو است، بهترین کاندیدها برای کاشت مو به این روش هستند.

روش انجام تکنیک DHI:

در طول DHI، پزشک از یک ابزار تخصصی قلمی شکل استفاده می کنند که می تواند هر دو را همزمان انجام دهد. در این تکنیک جراح سر بیمار را تراشیده و از بی حسی موضعی برای بی حس کردن آن استفاده می نماید. سپس فولیکول های مو را از پشت سر با استفاده از ابزاری با نوک ظریف بیرون می کشد. فولیکول‌های مو در ابزاری به شکل قلم قرار می‌گیرند و در قسمت طاسی پوست سر کاشته می‌شوند. تکنیک DHI به جراحان این امکان را می دهد که همزمان موها را کاشت کنند.

جراحی های DHI معمولاً حدود 8 ساعت طول می کشد، اما زمان دقیق می تواند بسته به تعداد فولیکول های مو که کاشته می شوند متفاوت باشد. همچنین نتایج عمل ممکن است پس از  12 تا 18 ماه مشاهده شود.

جراحی کاشت مو DHI یک درمان بسیار موثر برای افرادی است که به دنبال روش‌های کاشت موی طبیعی هستند. پس از اتمام عمل کاشت، ریزش موی کمی وجود دارد و موها کاملا طبیعی خواهند بود.

زمان انجام تکنیک DHI معمولا طولانی تراز تکنیک های دیگر است  و البته گران تر نیز می باشد. بعلاوه ممکن است بیمار واکنش منفی به مواد بی حسی موضعی بدهند.

کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش DHI.

  • تکنیک RHT

کاشت مو RHT

در سال های اخیر، زمینه کاشت مو شاهد پیشرفت های چشمگیری بوده است. مفهوم ترمیم موی رباتیک بیش از یک دهه است که وجود داشته است. در حال حاضر با کیفیت ترین و پیشرفته ترین تکنیک‌ کاشت موی رباتیک RHT است که دارای گواهی‌ های معتبر بین المللی از سازمان غذا و داروی امریکا می‌باشد. گزارش نتایج عالی و رضایت ‌بخش استفاده از این روش موجب شده تا بسیار مورد توجه قرار گیرد. این روش حتی برای افرادی که بانک موی ضعیفی دارند نیز کاربردی و اثربخش است و تمامی افراد با این روش می توانند کاشت مو را با بهترین کیفیت انجام دهند. در RHT جراح استخراج فولیکول ها را به صورت دانه ای و با استفاده از پانچ مخصوص (FUE) برداشته و سپس در ناحیه گیرنده پیوند می زند. در RHT بی حسی اولیه توسط دستگاه بدون سوزن انجام می شود که درد تزریق بی حسی را تا 80 درصد کاهش می دهد. بعلاوه استفاده از دستگاه پلاسمای DBD برای استریل کردن پوست سر و دستگاه پلاسمای سرد و لیزر کم توان بعد از کاشت مو باعث کوتاهتر شدن زمان بهبودی و رشد سریع موهای کاشته شده می شود. از طریق این تکنیک می توان به بالاترین تراکم کاشت مو دست یافت و از سوی دیگر وجود حداقل عوارض جانبی در حین انجام این تکنیک، نشان از پیشرفت بسیار بالا و چشم گیر تکنولوژی کاشت مو دارد.

حهت استفاده از خدمات کاشت RHT در کلینیک تخصصی ماه زر به بخش کاشت مو به روش RHT مراجعه کنید.

مشاوره تلفنی:

09127300790

تاریخچه کاشت مو در ایران

تاریخچه کاشت مو در ایران

علم و تکنولوژی کاشت مو در ایران در حدود 30 سال است که مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار مورد توجه و استقبال افراد زیادی که علاقه مند به درمان ریزش مو و حفظ ظاهر زیبایشان هستند قرار می گیرد. پزشکان حاذق و برجسته در ایران توانسته اند این علم را همگام با تکنولوژی جهان پیش ببرند و با استفاده از تکنیک ها و دستگاه های پیشرفته و نوین جهان نتایج شگفت آوری را ثبت نمایند.

سخن آخر

به طور خلاصه تاریخ های مهم که نقش مهمی در پیشرفت کاشت مو داشته اند به ترتیب زیر می باشند:  

  • 1930: سالی که پزشک ژاپنی به نام اوکودا اولین پیوند مو را انجام داد.
  • 1939: در این سال دکتر تامورا متخصص پوست ژاپنی، تکنیک اوکودا را توسعه بخشید.
  • 1959: دکتر نورمن اورنترایچ، فارغ التحصیل دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک امریکا، قدمی بزرگ در جراحی کاشت مو برداشت و “نظریه تسلط اهداکنندگان” را ارائه داد.
  • 1980: برداشت محدوده نواری که به عنوان پیوند واحد فولیکولی (FUT) شناخته می‌شود، ابداع گردید.
  • 1990: دکتر آنگر توانست منطقه اهداکننده ایمن که شامل ناحیه پشت پوست سر و بخشی از کناره های پوست سر بود را کشف کند.

در دهه 80 و 90 میلادی، پیوند FUT بهبود و تکامل یافت و روش های غیر تهاجمی، جایگزین روش تهاجمی شد.

با مرور تاریخچه کاشت مو دریافتیم که کاشت مو مدتهاست به عنوان روشی مفید انجام پذیر است و  اگرچه تکنیک‌های امروزی در مقایسه با جایی که فناوری کاشت مو آغاز گردیده بسیار پیشرفته‌تر می‌باشند، اما مطمئن هستیم که در سال‌های آینده نیز شاهد پیشرفت‌های بیشتری در این زمینه خواهیم بود. به عنوان مثال، دانشمندان در حال تحقیق بر روی سلول های بنیادی درون فولیکول های مو هستند تا ببینند آیا می توان مو را تکثیر کرد یا شبیه سازی نمود.

کاشت مو یکی از موثرترین روش‌های درمانی موجود برای بیمارانی است که از ریزش مو  رنج می‌برند. وقتی به نمونه‌های قبل و بعد از کاشت مو کلینیک ترانسپلنت نگاه ‌کنید، صد در صد متوجه روند درمانی که موهای افراد به روشی سالم رشد می‌کنند  خواهید شد. ارائه کاشت مو با روش صحیح یک راه حل دائمی برای نازک شدن مو است، لیکن می توانید با کاشت مو بدون جراحی  به بازگرداندن پری مو و اعتماد به نفس خود کمک کنید. در این مقاله جزئیاتی در مورد کل پروسه تاریخچه مو از گذشته تا کنون و انتظارات کاشت مو را توضیح داده‌ایم.

اولین نفر باشید که به این مقاله امتیاز می دهید .

6 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر
    زاویه سازی صورت به چه صورت انجام میشه عمل جراحی نیاره ؟
    من استرس عمل زاویه فک دارم برای زاویه سازی از آشناها انجام دادن میگفتن سخته میخواستم بدونم روش های به جز عمل جراحی برای زاویه سازی هست من صورتم کرده میخوام زوایه صورت مثلثی بدم بدون عمل میشه انجام داد ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. آیا واقعاً این عکس لیفت با نخ بدون ادیت است؟!

  3. سلام من در کلینیک ماه زر
    تزریق چربی انجام دادم و خیلی راضی ام
    ممنونم ازتون

  4. سلام وقت بخیر
    میشه هزینه کاشت ابرو رو بفرمایید
    ممنون از لطفتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و دریافت تخفیف؛ ویژه مقاله تاریخچه کاشت مو از گذشته تا کنون

تلگرام-کلینیک-مو-ابرو-ماه زر

مشاوره رایگانه باهامون تماس بگیر.

ما را درشبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

آپارات کاشت مو و ابرو ماه زر

اینستاگرام کاشت مو و ابرو ماه زر

یوتیوب مرکز مو و ابرو زیر نظر کلینیک ماه زر

کاشت مو میکروگرافت کاشت ابرو در یک جلسه قبل و بعد کاشت مو قبل و بعد کاشت ابرو