۸۰۶۰۹۰۲ ۰۹۱۲

مشاوره واتساپ

٠٧٩٠ ٧٣٠ ٠٩١٢

مشاوره ۲۴ ساعته

روش‌های کاشت مو، عوارض و هزینه کاشت مو

روش‌های کاشت مو، عوارض و هزینه کاشت مو

روش‌های کاشت مو، عوارض و هزینه کاشت مو

اغلب از پشت سر، موها را برای کاشت انتخاب می‌کنند. در این عمل پزشک با به‌کارگیری میکروسکوپ و لوپ‌های مخصوص، فولیکول‌های موها را به‌صورت یک به یک از پوست خارج می‌کند و با همان دقت و ظرافت در جای موردنظر قرار می‌دهد. برای قرار دادن مو، برش‌های ریزی در ابعاد یک میلی‌متر بر روی پوست ایجاد می‌شود.

یکی از مهم‌ترین ویژگی در عمل کاشت مو در تهران، عدم واکنش منفی بدن به موهای پیوندی است. چون موها عضوی از همان بدن هستند سیستم ایمنی بدن به آن‌ها مانند سایر اعضای پیوند برخورد نمی‌کند. با این ویژگی، نیاز شدیدی به مراقبت و استفاده از مراقبت‌های درمانی ندارد.

اما انجام این عمل نیاز به تخصص و تجربه دارد. پس مهم‌ترین نکته در کاشت مو انتخاب پزشک متخصص است. اگر دکتر تجربه کافی داشته باشد می‌تواند با ظرافت، موها را جدا کند و بکارد که کمترین اثر روی پوست شما باقی بماند.

بعد از گذشت چهار الی شش ماه، موهای کاشته شده شروع به ریزش می‌کنند. این نباید باعث نگرانی و اعتراض شود. این ریزش مو روندی طبیعی در کاشت مو است موها پس از ریزش، مجدداً شروع به رشد می‌کنند.

از زمانی که اولین کاشت مو صورت گرفت تا امروز، روش‌های کاشت مو زیادی به کار گرفته شده است. امروزه روش‌هایی که برای کاشت مو بکار گرفته می‌شود اغلب ساده و بی‌خطر همراه با نتایج خوبی هستند و رضایت متقاضیان را فراهم کرده‌اند؛ اما انتخاب روش به‌تنهایی کافی نیست. کاشت مو ارتباط مستقیمی با زیبایی دارد پس نیاز است با رعایت نکاتی ساده، بتوان به نتیجه مطلوب دست یافت. حساست عمل کاشت مو بدون جراحی به‌صورتی است که اغلب روش های کاشت مو به‌صورت تیمی و گروهی انجام می‌شوند.

چنانچه شما در حال تصمیم‌گیری برای کاشت مو هستید نیاز است درباره روش های کاشت مو، تخصص و تجربه جراح موردنظر اطلاعاتی داشته باشید. این اطلاعات به شما کمک می‌کنند در کنار صرف وقت و هزینه بتوانید به نتیجه مطلوب هم برسید.

روش‌های کاشت مو

چند روش رایج در کاشت مو عبارت است از:

  1. روش FIT
  2. روش FUT
  3. روش SUT
  4. روش PRP

روش های کاشت مو به‌مرور پیشرفت شده‌اند و با عناوینی چون SUT و MICRO GRAFT در حال انجام هستند. انتخاب روش با مشورت با پزشک انجام می‌شود.

1) روش FIT

این روش برای اولین بار در سال 2002 در آمریکا معرفی شد. FIT عملی سراپایی است و در آن جراحی صورت نمی‌گیرد. چون در این روش برداشت مو به‌صورت پراکنده و جاهای مختلف صورت می‌گیرد نیازی به بخیه زدن ندارد. در روش FIT به کمک پانج، واحدهای فولیکولی که شامل یک تا چهار تار مو است از محل موردنظر برداشته و در ناحیه طاسی کاشته می‌شود. در محل برداشت مو خط بخیه ایجاد نمی‌شود در این محل فقط نقطه‌های ریزی باقی می‌مانند که قابل مشاهده نیستند. از این رو روش FIT برای افرادی که موهای خود را کوتاه نگه می‌دارند مناسب است.

مراحل روش FIT

  • انجام معاینات و بررسی‌های ابتدایی

این معاینه آغازین برای شناخت نوع مو و گرافت‌ها همچنین نمونه‌برداری از آن‌ها، برای سرعت بخشیدن به فرایند کاشت مو ضروری است.

  • طراحی خط رویش

خط رویش متناسب با قسمت جلو سر طراحی می‌شود. طراحی درست و متناسب با سر، کاشت مو را طبیعی‌تر نشان می‌دهد.

  • برداشت فولیکول‌های مو از پشت سر

معمولاً برای ترمیم و کاشت مو، از موهای پشت سر استفاده می‌شود. ریشه مو در این نقطه استحکام بالاتری دارد و موهای این ناحیه در برابر اثرات هورمون‌های مردانه مقاومت بالایی دارند و به‌راحتی نمی‌ریزند. برای برداشتن فولیکول، موهای سر را به‌طور کامل می‌تراشند و ناحیه برداشت را علامت‌گذاری می‌کنند.

  • آماده کردن بیمار برای کاشت مو

سر بیمار را با موادی مثل بتادین کاملاً ضدعفونی می‌کنند. برای بی‌حسی معمولاً از لیدوکایین استفاده می‌شود. این ماده با کمک سوزن‌های بسیار ظریفی در پوست سر تزریق می‌شود. به علت ظرافت خاص این سوزن‌ها اغلب، بیمار دردی حس نمی‌کند.

  • برداشت مو از سر
    پزشک برای برداشت مو، از پانچ‌های کوچک و عینک‌هایی با بزرگ‌نمایی 5/2 تا 5 برابر استفاده می‌کند. پانچ ابزاری است شبیه به سوزن با قطر 75/ تا 2/1 میلی‌متر. پزشک پانچ را با حرکتی چرخشی وارد پوست می‌کند. مدت‌زمان برداشت مو به تعداد گرافت‌های موردنیاز بستگی دارد. پس از اتمام برداشت مو، محل موردنظر نیازی به بخیه ندارد فقط پانسمان می‌شود. این سوراخ‌های در ظرف چند روز بهبود می‌یابند و اثری از آن‌ها باقی نمی‌ماند. با بلند شدن مو، جای برداشت مو هم پوشیده می‌شود.
نگهداری از گرافت‌ها

دمای معمولی اتاق به فولیکول‌ها آسیب میزند؛ آن‌ها را در ظرف شیشه‌ای حاوی سرم نمکی خنک نگهداری می‌کنند. این فولیکول‌ها را می‌توان به کمک محلول پنج تا هشت ساعت زنده نگهداشت. مراقبت از این گرافت‌ها اهمیت زیادی دارد. گرافت‌ها ظریف هستند و استقامت کمی دارند.

ایجاد شکاف در ناحیه موردنظر

بعد از برداشت فولیکول، حالا نوبت آماده کردن محل کاشت می‌رسد. پزشک با استفاده از تیغ‌های ظریف، شکاف‌های ریزی در محل موردنظر ایجاد می‌کند. اندازه هر شکاف 8/ تا 5/1 میلی‌متر با عمق 3 تا 4 میلی‌متر هستند. آماده کردن این شکاف‌ها مرحله مهمی در فرایند کاشت مو است. پزشک باید در زاویه فروبردن تیغ دقت کافی داشته باشد. چرا که فولیکول‌های مو، زاویه شکاف‌ها را به خود جذب می‌کنند. باید شکاف‌ها عمق مناسبی داشته باشند؛ زیرا عمیق بودن یا سطحی بودن آن‌ها باعث می‌شود فولیکول به‌خوبی در پوست قرار نگیرد و موها پس از رشد، نمایی عروسکی پیدا کنند.

ادامه مطلب  کاشت بدون جراحی در ایران به روش ال اچ ای

2) روش FUT

از روش های کاشت مو، روش FUT شباهت زیادی به روش کشت FIT دارد. در روش های کاشت مو طبیعی FUT از تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای استفاده می‌شود. متقاضی در این روش کاملاً هوشیار است و می‌تواند کل فرایند کاشت را مشاهده کند و در مورد آن اظهارنظر کند. زمان تخمینی روش FUT حدود پنج ساعت است.

در این روش کل مو تراشیده نمی‌شود. فقط موی نوار باریک به عرض یک تا دو سانتیمتر و به طول 20 تا 30 سانتیمتر تراشیده می‌شود. پزشک با استفاده از میکروسکوپ پیشرفته و اختصاصی، پوست را تقسیم‌بندی می‌کند و گرافت‌های موردنظر را مشخص می‌کند. گرافت‌ها به‌صورت مجزا از محل برداشت می‌شوند و در مکان موردنظر کاشته می‌شوند.

کاشت مو به روش fut

3) روش SUT

روش SUT یکی دیگر از روش های کاشت مو می باشد. از پیشرفته‌ترین و بهترین روش‌ های کاشت مو طبیعی به حساب می‌آید؛ مانند روش FUT به عمل جراحی و بیهوشی نیاز ندارد. هیچ اثری از برش و زخم باقی نمی‌ماند و تقریباً بدون عارضه است. دستگاه‌های و تجهیزات این روش اتوماتیک هستند و سرعت آن تقریباً سه برابر روش‌های قبلی است. در این روش می‌توان در یک جلسه تا حدود چهارده هزار گرافت را پیوند زد. با این سرعت پیوند تعداد جلسات کاشت مو به‌شدت کاهش می‌یابد. در روش SUT خط رویش مو طبیعی‌تر به نظر می‌رسد. تراکم بهتری دارد و تفاوت موی پیوندی با موهای طبعی ناچیز است و اغلب قابل‌تشخیص نیست.

کاشت مو به روش sut

4) روش PRP

از مدرن‌ترین روش های کاشت مو طبیعی، روش PRP (مخفف کلمات Pro Plasma ) است. پلاکت درمانی یا سلول درمانی با نام پزشکی  prp ، فرآورده خونی است. این فرآورده پلاسمای غنی از پلاکت است. پلاکت‌ها عامل مهمی در جلوگیری از خونریزی هستند. با تجمع پلاکت‌ها در محل خونریزی، خون لخته می‌شود و به بازسازی قسمت آسیب‌دیده کمک می‌کنند در این روش فاکتورهای رشد پلاکت‌های خون یا سلول‌های بنیادی که در حالت غیرفعال یا در فاز استراحت هستند تحریک می‌شوند؛ در prp  امکان تولید دوباره سلول وجود دارد. نوع روش تازه نیست اما کاربرد آن برای جلوگیری از ریزش مو و تحریک برای رویش مجدد، جدید است.

روند کاشت مو به روش PRP

  • ابتدا مقداری خون از فرد گرفته می‌شود و با کمک سانتریفیوژ مؤلفه‌های خون را جدا می‌کنند تا غلظت پلاکت‌ها افزایش یابد. به این عمل کنسانتره‌سازی می‌گویند. پلاکت‌ها سرشار از فاکتورهای رشد هستند.
  • این پلاکت‌ها را وارد جمجمه می‌کنند تا محرک رشد مو شوند. به دلیل غنی بودن از پلاکت‌ها و نیز وجود فاکتورهای رشد، روش PRP به رشد سلول‌ها در محل تعیین‌شده کمک شایانی می‌کند در این روش کاشت مو، سلول‌های بنیادی بیمار که به آن‌ها سلول‌های پیش ساز فولیکولی می‌گویند، فعال می‌شوند.

مزایای روش PRP

  • این روش گاهی حالت پیشگیری دارد. با استفاده از این روش، رشد موهای فعلی تقویت می‌شود و فرد نیازی به کاشت مو ندارد.
  • در کاشت موی طبیعی، روش PRP با کمک به تقویت رشد مو، باعث ضخیم شدن مو و رشد بهتر آن می‌شود و نتیجه کار را رضایت‌بخش‌تر می‌کند.
  • در روش‌های کاشت موی FUE یا FUG، با تزریق پلاسمای سرشار از پلاکت به ناحیه اهدای مو سرعت بهبودی زخم را افزایش می‌دهند.
  • با افزایش فاکتورهای رشد و پلاکت‌ها در فراورده خونی، رشد موهای جدید و پرپشت شدن موهای قبلی تسریع می‌شود.

معایب کاشت و ترمیم مو به روش PRP

  • نیاز به معاینات و بررسی‌های دقیق توسط پزشک معالج قبل و بعد از عمل وجود دارد که گاهی از شش ماه تا یکسال طول می‌کشد.
  • ناکارآمد بودن و نداشتن نتیجه مطلوب برای کسانی که بیشتر از 10 سال از آغاز ریزش موهایشان گذشته است.
  • این روش بیشتر برای جلوگیری از ریزش مو استفاده می‌شود و در افرادی که دچار طاسی شده‌اند کارایی ندارد.
  • ممکن است در ده درصد افراد هیچ اثری نداشته باشد.
  • برای رسیدن به نتیجه مطلوب زمان زیادی در حدود 10 ماه نیاز است
در موارد زیر از روش PRP نمی‌توان استفاده کرد:
  • در بیماران دیابتی؛
  • بیماری خونی حاد یا مزمن مثل اختلالات انعقاد خون یا سرطان خون. 
  • ترومبوسیتوپنی (کاهش پلاکت‌ها). 

کاشت مو به روش PRP

 

چه روش پیوندی برای شما مناسب است؟

انتخاب روش را به پزشک خود بسپارید. پزشک با معاینه دقیق و شنیدن انتظارات شما از کاشت مو، بهترین روش را به شما پیشنهاد می‌دهد.

  • یکی از بهترین روش های کاشت مو طبیعی روش FUT است در این روش به‌صورت دو جلسه به فاصله یکسال انجام می‌شود. در هر جلسه مقدار زیادی مو برداشته می‌شود. زمان انجام کوتاهی دارد و موهای محل برداشت کمتر تخریب می‌شوند. نتیجه کار طبیعی‌تر و با تراکم بالاتری خواهد بود.
  • اما اگر فرد متقاضی ترس از جراحی داشته باشد و یا نگران بخیه شدن و ایجاد اسکار پشت سر باشد روش FIT مناسب خواهد بود.
  • اگر برای برداشت مو، موی کافی در پشت سر وجود نداشته باشد و مجبور به استفاده از موهای بدن باشند روش FIT مناسب است.
  • در کاشت ابرو، سبیل، کاشت در ناحیه اسکار به مقدار کمی مو نیاز است. روش FIT مناسبت‌تر است.
  • در روش FUT کل موها تراشیده نمی‌شود. برای افرادی که تمایلی به تراشیدن مو ندارند روش مناسبی است.
  • روش FUT برای افرادی که خط رویش جلو سر را ندارند و جلو سرشان خالی شده است مناسب است. این روش با ظرافت‌هایی که دارد خط مو و خط رویش مو را طبیعی‌تر ایجاد می‌کند.
  • روش FUT تراکم بالاتری را ایجاد می‌کند و می‌توان در یک جلسه مقدار موی زیادی را پیوند داد.
  • در روش FUT، زمان عمل بین سه تا پنج ساعت طول می‌کشد اما در روش FIT این زمان گاهی تا ده ساعت و بیشتر هم به درازا می‌کشد.
ادامه مطلب  کاشت ابرو طبیعی و مراحل انجام آن + بهترین روش LHE

*****************************

عوارض کاشت مو (عوارض جانبی و احتمالی کاشت مو)

تخصص پزشک در کاهش عوارض کاشت مو تأثیر بسیار مهمی دارد. اگر پزشک معالج شما تخصص و تجربه کافی داشته باشد هیچ عارضه‌ای متوجه بیمار نمی‌شود؛ اما در کل برخی از عوارض در کاشت مو دیده می‌شوند که اغلب آن‌ها موقتی و زودگذر هستند:

  • به وجود آمدن تورم خفیف؛

درمان: تنظیم حالت نیمه نشسته هنگام خواب در چند روز اول بعد از جراحی و استفاده منظم از کمپرس سرد؛

  • مورمور شدن خفیف ناحیه جراحی‌شده؛

درمان: بعد از چند روز از بین می‌رود و نیاز به درمان ندارد.

  • به وجود آمدن خونریزی کم؛

درمان: با استفاده از پانسمان مخصوص و رعایت حالت نیمه نشسته برطرف می‌شود؛

  • احساس درد در محل کاشت مو؛

درمان: با استفاده از قرص‌های مسکن تجویزشده از سوی پزشک می‌توان درد را التیام بخشید.

  • به وجود آمدن خارش در محل کاشت مو؛

درمان: خاراندن و دست زدن به محل کاشت ممنوع است زیرا به موهای کاشته شده آسیب می‌رساند. با شستشوی مرتب محل با کمک سرم‌های شستشوی خنک، استفاده از بتامتازون و مصرف آنتی‌هیستامین می‌توان از مقدار خارش کاست.

مراقبت‌های لازم قبل از کاشت مو

برای دست یافتن به نتیجه مطلوب مراقبت‌ها باید قبل از عمل شروع شوند:

  • در صورت داشتن هر نوع بیماری به‌ویژه بیماری‌هایی مانند صرع، دیابت و قلبی آن را با پزشک خود مطرح کنید.
  • در صورت سیگاری بودن، دو هفته قبل از عمل از مصرف سیگار خودداری کنید.
  • در صورت مصرف هر نوع آسپرین یا داروهای دارای آسپرین، آن را به پزشک خود بگویید.
  • در صورت مصرف ویتامین E آن را به اطلاع پزشک خود برسانید و یک هفته قبل از عمل، مصرف آن را قطع کنید.
  • از مصرف داروهایی مانند ناپروکسن و ایبوپروفن در روز قبل از عمل خودداری کنید.
  • اگر پزشک روش FUT را برای شما مناسب دانسته است حداقل یک هفته قبل از عمل موهای خود را اصلاح نکنید.
  • قبل از عمل استحمام کنید و از نرم‌کننده برای شستشوی موها استفاده کنید.
  • در جلسه مشاوره قبل از عمل همه اطلاعات مورد نیاز را در اختیار پزشک قرار دهید. اطلاعاتی مانند وجود ریزش موی ارثی در خانواده، سابقه استفاده داروها برای جلوگیری از ریزش مو، وجود حساسیت‌های خاص…
  • قبل از عمل حتماً باید وضعیت اختلالات هورمونی مخصوصاً در خانم‌ها بررسی شود.
  • قبل از عمل آزمایش خون برای بررسی فاکتورهای انعقادی و یا احتمال وجود بیماری‌های ویروسی خطرناک و واگیردار انجام شود. اگر بعد از آزمایش تا زمان عمل، فاصله‌ای بیشتر از یک ماه ایجاد شد آزمایش باید تکرار شود.
  • صرف غذای سبک و استراحت کافی قبل از عمل فراموش نشود.

اقدامات قبل از کاشت مو

مراقبت‌های بعد از کاشت مو

مراقبت از موهای کاشته شده بعد از عمل ضروری است. بعد از کاشت مو نکات زیر را رعایت کنید:

  • تا چند روز پس از کاشت مو از مصرف داروهایی مانند آسپرین، بروفن، ایندومتاسین، دیکلوفناک، مفنامیک اسید، سلکوکسیب، پیروکسیکام، ویتامین E و مولتی ویتامین‌ها که در روند انعقاد خون اختلال ایجاد می‌کنند، اجتناب کنید.
  • از 48 تا 72 ساعت پس از کاشت مو از شستن موها و دوش گرفتن جدا خودداری کنید.
  • تا پنج روز بعد از کاشت مو، از انجام فعالیت‌های ورزش و سنگین دوری کنید.
  • ده روز بعد از کاشت مو، بخیه‌ها کشیده شوند.
  • بعد از عمل برای کاهش احتمال عفونت، پزشک آنتی‌بیوتیک‌هایی را تجویز می‌کند. به‌موقع آن‌ها را مصرف کنید.
  • ویتامین C تنها داروی تقویت‌کننده و مکملی است که می‌توانید برای تسریع ترمیم مو استفاده کنید.
  • تا ده روز بعد از عمل از شنا کردن خودداری کنید.
  • صبور باشید. بهترین نتیجه پس از شش تا هشت ماه دیده می‌شود. حتی ممکن است این انتظار تا یکسال هم طول بکشد.
  • حدود دو تا چهار هفته بعد از کاشت مو، آن‌ها شروع به ریزش می‌کنند. تقریباً دو تا سه هفته بعد از ریزش، رشد مجدد آن‌ها شروع می‌شود. معمولاً این رشد مجدد با خارش و جوش‌های زودگذر همراه است.
  • اگر برای ایجاد تراکم بهتر نیاز به جلسه دیگری بود بهتر است بین این جلسات فاصله‌ای در حدود شش ماه تا یکسال را در نظر بگیرید. 

اقدامات بعد از کاشت مو

شرایط سنی کاشت مو

محدودیت سنی برای کاشت مو وجود ندارد. با تأیید پزشک و وجود شرایط بالینی نرمال این عمل در هر نقطه از بدن و در هر سنی قابل اجراست؛ اما اگر حادثه‌ای مانند سوختگی عمیق اتفاق افتاده باشد و پوست آسیب عمیقی دیده باشد کاشت مو برای به دست آوردن موهای از دست رفته کارایی ندارد.

*********************************

کاشت مو برای بانوان

مردان بیشتر از زنان دچار ریزش موی سر و طاسی می‌شوند. طاسی در میان زنان نادر است. گاهی بر اثر اختلالات هورمونی به‌ویژه در دوران بارداری، پیری و ارثی نیز زنان دچار ریزش مو و طاسی می‌شوند. درمان ریزش مو در بانوان با درمان‌های متفاوت دارویی یا کاشت مو یا ترکیب این دو خواهد بود. پیش از هر نوع درمان باید عوامل ریزش مو شناسایی شوند. گاهی ریزش‌ها، به دلیل تغییرات هورمونی موقتی هستند که نیاز به درمان خاصی ندارند. خانم‌هایی که به دلایل ارثی و هورمونی غیرقابل درمان دچار ریزش موی مردانه و یا طاسی شده‌اند، می‌توانند برای کاشت مو اقدام کنند.

ادامه مطلب   همه چیز درباره کاشت ابرو - کاشت مو

کاشت مو بانوان

چه زنانی می‌توانند عمل کاشت مو انجام دهند؟

  • زنانی که در اثر حادثه سوختگی و تصادف دچار طاسی و ریزش مو شده‌اند.
  • زنانی که در اثر جراحی پلاستیک موهای ناحیه اطراف برش را از دست داده‌اند.
  • زنانی که در اثر کشیدن بیش از اندازه موها برای مدت طولانی مانند بستن دم‌اسبی موها دچار طاسی شده‌اند.
  • زنانی که دچار ریزش موی سکه‌ای شده‌اند. البته دقت شود در این نوع ریزش که نوعی بیماری خودایمنی است، شناسایی عوامل ایجادکننده قبل از هر اقدامی ضروری است
  • DHT (دی هیدروتستوسترون) هورمونی مردانه است که باعث ریزش مو در مردان می‌شود. گاهی همین هورمون در زنان نیز از عوامل ریزش مو محسوب می‌شود. اگر ریزش مو تحت تأثیر این هورمون اتفاق نیفتاده باشد می‌توان از کاشت مو به‌عنوان گزینه درمانی استفاده کرد.
  • زنانی که الگوی ریزش موهایشان مردانه است و دچار عقب رفتگی خط مو یا ریزش مو در روی سر شده‌اند.

محدودیت‌های کاشت مو

  • تعداد موهای کاشته شده در جلسات کاشت مو محدود است. نمی‌توان از محل دهنده مو، در هر جلسه بیش از هشت  تا ده هزار مو برداشت.
  • در کاشت مو یک گرافت از طریق ایجاد شکاف بسیار نازک و ظریف وارد پوست می‌شود. این سوراخ با همه کوچکی و ظرافتش، فضایی را اشغال می‌کند. چنانچه محل کاشت کاملاً طاس باشد از نظر فضا مشکلی وجود ندارد اما اگر این پیوند در لابه‌لای موها صورت گیرد با محدودیت فضا مواجه هستیم.
  • تراکم موهای کاشته شده کمتر از تراکم موهای طبیعی است. پس نمی‌توان انتظار تراکمی شبیه موهای طبیعی داشت. برای کاشت مو در سر شکاف‌هایی ایجاد می‌شود. فاصله این شکاف‌های باید به‌گونه‌ای باشد که پوست پاره نشود. این فاصله حدود دو برابر فاصله موها در تراکم عادی است.
  • جلسات کاشت مو محدود است و بین جلسات آن باید فاصله شش تا یکساله رعایت شود.

تصورات غلط در مورد کاشت مو

  • کاشت موی طبیعی از ریزش موها جلوگیری می‌کند.

کاشت مو برای درمان وضعیت فعلی است. وضعیتی که در آن  درمانی به غیر از کاشت وجود ندارد. ریزش مو در آینده به عوامل دیگری مثل ژنتیک و بیماری بستگی دارد و ارتباطی با کاشت موی فعلی نخواهد داشت

  • کاشت موی طبیعی باعث ایجاد سرطان می‌شود.

عوامل زیادی در ایجاد سرطان پوست مؤثر هستند: ژنتیک، اشعه آفتاب، بعضی از مواد معدنی مانند سیلیکون و آرسنیک، هیدروکربن‌های کارسینوژن و برخی از بیماری‌های ارثی… . ماهیت کاشت موی طبیعی به‌گونه‌ای است که هیچ ارتباطی با سرطان پوست ندارد و هیچ تحقیق علمی، سرطان ساز بودن آن را تأیید نکرده است.

  • کاشت موی طبیعی سردردها شدیدی به وجود می‌آورد.

ایجاد سردرد در گذشته به علت متد بکار گرفته شده اتفاق می‌افتاد؛ اما امروزه با روش‌های نوین و تکنیک‌ها پیشرفته، چنین سردردهایی به وجود نمی‌آید.

  • می‌توان خط رویش مو را به هر مقدار که دوست دارید پایین بیاورید.

خط رویش مو تأثیر زیادی در زیبایی و طبیعی جلوه دادن موی کاشته شده دارد. محاسبه دقیق این خط ضروری است. گاهی طراحی آن نمی‌تواند مطابق میل متاضی باشد.

  • از موهای فرد دیگری هم می‌توان برای کاشت مو استفاده کرد.

در صورت استفاده از موهای فرد دیگر، بدن متقاضی این موها را به علت خصوصیات بافتی و سیستم ایمنی نمی‌پذیرد و آن‌ها را پس میزند.

عوامل تأثیرگذار بر هزینه و قیمت کاشت مو

  • جلسات مشاوره و معاینه‌های قبل از عمل جراحی در کلینیک کاشت موی سعادت آباد رایگان است و هزینه‌ای بابت آن دریافت نمی‌شود.
  • هزینه‌های کاشت مو بر اساساً تعداد گرافت‌ها محاسبه می‌شود. قیمت در روش‌هایی که با برداشت گروهی موهای طبیعی همراه هستند و روش‌هایی که با جراحی، باریکه‌ای از بافت حاوی مو جدا می‌شود متفاوت است. در روش دوم خارج کردن گرافت‌ها به‌دقت و زمان بیشتری نیاز دارد که این فرایند بر قیمت آن تأثیرگذار است.
  • استفاده از تجهیزات مدرن هزینه عمل را بالاتر می‌برد. خرید این تجهیزان هزینه‌بر است.
  • بزرگی و کوچکی محل کاشت مو، بر میزان هزینه مؤثر است.
  • نوع گرافت‌های برداشت‌ شده و طبیعی بودن آن‌ها از عوامل مؤثر در میزان هزینه است.
  • هزینه مشخص‌شده شامل کل فرایند کاشت مو مانند دستمزد جراح، تجهیزات بکار رفته، مراقبت‌های پس از عمل است.
  • عمل کاشت مو در گروه عمل‌هایی زیبایی قرار دارد. کل هزینه را باید متقاضی متقبل شود. بیمه‌ها برای چنین جراحی‌هایی هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند.
  • در هر کاری، عوامل و نیروی انسانی نقش مهمی بر عهده دارند. به دست آوردن تخصص و ماهرشدن در کاری نیاز به‌صرف زمان و هزینه دارد. پزشکانی که توانسته‌اند به مهارت بالایی در کاشت مو دست یابند هزینه بیشتری از شما خواهند گرفت. این‌گونه پزشکان می‌توانند با استفاده از تجربه خود بهترین طراحی و کاشت مو را مطابق با خواسته متقاضی انجام دهند. هر چقدر پزشک معالج شما باتجربه‌تر باشد نتیجه کار طبیعی‌تر به نظر می‌رسد.

اولین نفر باشید که به این مقاله امتیاز می دهید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و دریافت تخفیف؛ ویژه مقاله روش‌های کاشت مو، عوارض و هزینه کاشت مو

تلگرام-کلینیک-مو-ابرو-ماه زر

مشاوره رایگانه باهامون تماس بگیر.

ما را درشبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

آپارات کاشت مو و ابرو ماه زر

اینستاگرام کاشت مو و ابرو ماه زر

Call Now Buttonمشاوره رایگان(کلیک کنید)