۸۰۶۰۹۰۲ ۰۹۱۲

مشاوره واتساپ

٠٧٩٠ ٧٣٠ ٠٩١٢

مشاوره ۲۴ ساعته

معایب کاشت مو به روش fue چیست؟

کاشت مو به روش fue معایب دارد؟

کاشت مو به روش fue معایب دارد؟

معایب کاشت مو به روش fue چیست؟ ریزش مو یک بیماری بسیار شایع است که اکثریت مردم در سراسر جهان با آن مواجه هستند. این بیماری توسط عوامل متعددی ایجاد می‌شود و معمولا منجر به طاسی می‌شود. این موضوع اغلب می‌تواند اعتماد به نفس فرد را پایین بیاورد. با این حال، درمان‌های زیادی وجود دارد که مو را ترمیم می‌کند که رایج ترین آنها درمان کاشت مو است. در بین درمان های کاشت مو نیز روش‌ها و تکنیک‌های متفاوتی وجود دارد که یکی از آن ها کاشت مو به روش fue است. در این جا با این تکنیک آشنا خواهیم شد و به بررسی معایب کاشت مو به روش fue می‌پردازیم.

ریزش مو و کاشت به روش fue

از دست دادن حدود ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو در روز طبیعی است. با این حال، علائمی که به ریزش غیر طبیعی مو و طاسی اشاره دارد، شامل موارد زیر می باشند.

  • لکه‌های طاس در اطراف سر
  • خط مویی که به طور پیوسته کاهش می یابد
  • تعریض پارتیشن
  • نازک شدن تدریجی مو

اگر مقدار زیادی از موهایتان می ریزد و غیر طبیعی به نظر می‌رسد، باید با یک متخصص مشورت کنید و فورا کمک بگیرید. در ادامه این مقاله ابتدا به بررسی کاشت مو و معایب و مزایای کلی آن خواهیم پرداخت و پس از آن موضوع اصلی یعنی عوارض کاشت مو fue را برای شما بررسی خواهیم کرد.

کاشت مو چیست؟

کاشت مو یک روش جراحی کم تهاجمی است که شامل برداشتن فولیکول‌های موی سالم از قسمتی از بدن که دارای مو می‌باشد و کاشت آن‌‌ها در مناطقی است که فولیکول‌های مو ندارند، می‌شود. این روش یک درمان ترمی مو با ماندگاری طولانی است و می توان گفت پیوند پرکاربرد ترین فرآیند کاشت مو است. کاشت مو به هر روشی که باشد چیزی نیست جز فرآیندی که شامل استفاده از یک گرافت پانچ گرد که توسط متخصص پوست انجام می‌‌شود تا سلول‌‌های پوستی با فولیکول‌‌های موی سالم را از محل اهدا کننده انتخاب کند و آنها را در قسمت طاس، که به عنوان محل گیرنده شناخته می‌شود، پیوند بزند. کاشت مو روشی است که معمولاً توسط متخصصین پوست یا تریکولوژیست معتبر انجام می‌گردد.

اگر به دنبال یک مرکز تخصصی کاشت مو در تهران هستید، پیشنهاد میکنیم با مشارین ما در تماس باشد. ترانسپلنت، بهترین مرکز کاشت مو شهرک غرب، زیر نظر کلینیک ماه زر با مدیریت دکتر میثم ضرغامی می‌باشد.

کاشت مو چگونه انجام می شود؟

همانطور که قبلاً گفته شد، کاشت مو فرآیند پیوند فولیکول‌ مو سالم از محل اهدا کننده به محل دریافت ‌کننده است. دو روش بسیار رایج وجود دارد که در آن کاشت مو انجام می‌شود.

نحوه انجام کاشت مو fue

  • جراحی نواری واحد فولیکولی (FUSS) یا پیوند واحد فولیکولی
  • استخراج واحد فولیکولی ( کاشت مو به روش fue )
  1. جراحی نواری واحد فولیکولی (FUSS): در روش FUSS کاشت مو، متخصص پوست نواری از پوست را از محل اهدا کننده استخراج کرده و محل برش را بخیه می‌‌زند. پوست اهدا کننده با استفاده از میکروسکوپ به واحدهای “فولیکولی” ریز تقسیم می‌شود. این واحدها حاوی یک یا چند فولیکول مو هستند که در محل گیرنده قرار داده شده است. این روش معمولاً شامل استخراج فولیکول های موی سالم از پشت سر شما می شود. روش کاشت مو FUSS نسبتاً یک گزینه ارزان‌تر است و زمانی که نیاز به پیوند تعداد زیادی فولیکول مو دارید، بهترین عملکرد را دارد. این روش در مقایسه با روش‌های دیگر کوتاه ‌تر و سریع‌‌تر است.
  2. استخراج واحد فولیکولی (FUE): در روش کاشت مو با استخراج واحد فولیکولی (FUE)، پزشک متخصص فولیکول‌های موی سالم را با کمک یک دستگاه استخراج کننده موتوری از محل اهدا کننده خارج می‌کند. اما بیمار نیازی به بخیه زدن ندارد. این جراحی در مقایسه با روش‌های دیگر درد کمتری دارد و جای زخم دائمی باقی نمی گذارد. استخراج فولیکول مو در این روش کاشت مو فقط به پشت سر محدود نمی‌شود. آن‌ها را می‌توان از بخشی از بدن که فولیکول‌های موی سالم را در خود جای داده است نیز استخراج نمود. همچنین بیمار در روش FUE سریعتر بهبود می‌یابد.

آیا کاشت مو به روش fue بهترین روش است؟ مقایسه کاشت مو به روش RHT و FUE

این دو مورد از رایج‌ترین و پرکاربردترین روش‌های کاشت مو هستند. پیوند فرآیندی است که در هر دوی این روش‌ها مشترک است. اگر حدود ۵ سال است که ریزش مو و طاسی را تجربه کرده‌اید، وقت آن است که با یکی از متخصصین پوست و موی باتجربه ترانسپلنت زیر نظر کلینیک ماه زر مشورت کنید که بتواند علت بیماری شما را تشخیص دهد و به شما در انتخاب گزینه‌های درمانی کمک نماید.

ادامه مطلب  علت پوسته پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

کاشت مو FUE

کاشت مو به روش FUE یکی از رایج‌ترین و بهترین روش کاشت مو است. در طول کاشت، جراح مو فولیکول‌های موی سالم را یکی یکی از پوست سر استخراج می‌کند. این گرافت‌های مو سپس به نواحی گیرنده یا نقاط طاس پیوند می‌شوند.

این روش بسیار کمتر تهاجمی و دردناک تر از کاشت موی FUT است. این روش شامل بریدن یک نوار پوستی بلند و خطی از ناحیه اهداکننده نیست. در نتیجه دوره نقاهت کوتاهتر و بدون ناراحتی است. هزینه کاشت مو FUE بیشتر از FUT است، اما با محاسبه هر پیوند از FUT کمتر می شود. بنابراین، در مجموع، پیوند FUE ارزش بیشتری دارد.

عوارض و معایب کاشت مو به روش fue ناچیز است. روش FUE با عوارض جانبی جزئی، مانند اسکارهای سفید کوچک که در آن فولیکول‌ها استخراج شده‌اند، ایمن در نظر گرفته می‌شود. در موارد بسیار نادر، ممکن است عفونت یا مرگ بافتی در جایی که جراحی انجام شده است، وجود داشته باشد. ممکن است عوارض جانبی موقتی را تجربه کنید که چند روز پس از درمان از بین می‌روند.

ادامه مطلب  زمان مصرف ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو

کاشت مو ممکن است راه حلی ماندگار برای ریزش مو و طاسی باشد، اما این روش بدون معایب خاص خود نیست. اجازه دهید در بخش بعدی مقاله به بررسی عوارض کاشت مو به روش fue با  بپردازیم.

معایب کاشت مو fue چیست؟

معایب کاشت مو به روش fue در واقع معنا و مفهوم جدایی از عوارض دارد. معایب fue مواردی است که ممکن است روش‌های دیگر آن‌ها را نداشته باشند. در ادامه برخی از معایب کاشت مو به روش fue را برای شما بیان کرده‌ایم.

معایب کاشت مو به روش fue

دوره نقاهت طولانی‌تر

یکی از بارزترین معایب کاشت به روش fue برای مو بلندتر بودن دوره نقاهت آن نسبت به سایر روش‌هاست. فردی که پیوند را دریافت می‌کند یک شبه بهبود نمی‌یابد. ناحیه پیوند شده معمولاً حداقل حدود ۸ تا ۱۰ ماه طول می‌کشد تا کاملاً بهبود یابد و به حالت عادی بازگردد. در طول این مدت، شما باید به شدت به دستورالعمل‌های پس از عمل توسط پزشک متخصص خود پایبند باشید.

نتایج مرتبط با کیفیت فولیکول های محل اهدا کننده

هرچه فولیکول‌‌های موجود در محل اهداکننده شما سالم‌‌تر باشد، نتایج پیوند بهتر خواهد بود. اگر کیفیت فولیکول‌های اهداکننده شما عالی نباشد، نمی‌توانید انتظار نتایج عالی یا مطلوب را داشته باشید. قبل از اینکه پیوند را ادامه دهید، در مورد کیفیت فولیکول‌های موی موجود خود با متخصص خود صحبت کنید.

احتمال ابتلا به عفونت از معایب کاشت مو fue

شما باید بسیار مراقب ناحیه پیوند شده به خصوص بلافاصله پس از عمل پیوند باشید. اگر ناحیه را بدون مراقبت رها کنید و بعد از جراحی باز کنید، احتمال ابتلا به عفونت زیاد است. علاوه بر این، پزشک متخصص شما همچنین ممکن است به عنوان یک اقدام احتیاطی به شما آنتی بیوتیک بدهد.

آیا عفونت از عوارض همیشگی کاشت مو است؟ عوارض کاشت مو

پوست سر حساس

پس از انجام این عمل، پوست سر و موهای شما فورا به حالت عادی باز نمی‌گردد. همانطور که قبلاً گفته شد، زمان بهبودی برای افرادی که تحت پیوند مو قرار گرفته اند نسبتا طولانی است. پوست سر شما برای مدت زمان قابل توجهی پس از جراحی حساس خواهد بود و همچنین می تواند دردناک باشد. باید از موها و پوست سر خود مراقبت کنید تا زمانی که پوست سرتان بهبود یابد.

پوست سر تراشیده شده

یکی از مهمترین عوارض کاشت مو fue این است که نیاز به تراشیده شدن پوست سر دارد. برای افزایش دقت، کل محل اهداکننده باید تمیز و بدون مو باشد. ناحیه اهدا کننده معمولاً از پهلوها و پشت سر تشکیل شده است. اگر بیمار زن باشد، ممکن است راحت نباشد که سر خود را برای پیوند تراشیده کند. با این حال، اکثر مردان از تراشیدن قبل از پیوند بدشان نمی‌آید. با این حال، اگر پیوند برای یک منطقه کوچک باشد، بیماران ممکن است موهای خود را حفظ کنند.

ادامه مطلب  مقایسه کاشت مو RHT با نئوگرافت و میکروگرافت

سایت اهدا کننده بزرگ

در FUT، ناحیه اهداکننده در مقایسه با FUE کوچکتر است. جای زخم در FUT برجسته‌تر است، اما فقط در قسمت خاصی (معمولاً پشت پوست سر) وجود دارد. با این حال، در FUE، جای زخم ممکن است به همان اندازه قابل مشاهده نباشد، اما در یک منطقه بزرگتر رخ می دهد. معمولاً جراح از قسمت فوقانی، پهلوها و پشت سر پیوند مو می‌گیرد.

بیشتر بخوانید درباره: مقایسه کاشت مو sut و fue

هزینه بالای کاشت مو FUEکاشت مو به روش fue

هزینه کاشت مو FUE بیشتر از روش FUT است. البته که شاید نتوان هزینه کاشت مو را از معایب کاشت مو fue دانست. دلیل اصلی آن تکنولوژی آن است. علاوه بر این، از آنجایی که جراح گرافت‌ها را به صورت جداگانه استخراج می‌کند، زمان و دقت زیادی لازم است. البته قیمت توسط عوامل مختلفی تعیین می شود که برخی از آنها شامل موارد زیر است.

  • تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای پیوند
  • سطح تخصص و صلاحیت جراح
  • شهرت کلینیک / مرکز
  • موقعیت جغرافیایی کلینیک / جراح
  • اندازه ناحیه درمان

اینها تنها برخی از عوامل تعیین کننده هزینه هستند و فقط جراح می تواند هزینه دقیق پیوند را تعیین کند.

مشاوره کاشت مو کلینیک ماه زر

لزوم سلامت کامل برای فردی که پیوند دریافت می‌کند. این امر به ویژه در مورد آلوپسی آندروژنتیک، که در آن طاسی ناشی از شرایط ژنتیکی است، اهمیت دارد. فردی که پیوند را انجام می‌دهد باید بداند که اگر آلوپسی آندروژنتیک داشته باشد، حتی پس از کاشت مو نیز ممکن است ریزش مو وجود داشته باشد و این ریزش مو به طور کلی نیاز به درمان دیگری دارد. اگر با خواندن این مقاله درباره معایب کاشت مو به روش fue سوالی داشتید می‌توانیید از طریق فرم زیر درخواست خود را به مشاورین ما اعلام کنید.

جستجو مرتبط کاربران:

5/5 - (1 امتیاز)

10 پاسخ

  1. سلام .سوال من اینه که موهای سرم از همه نقاط ریزش داره ولی موهای زائد بدنم خیر.یکی از اشناهامون که آقا هستن از موهای بدنشون برای کاشت مو استفاده کرده بودن..امکانش هست منم بتونم از همین روش استفاده کنم؟

    1. در صورتی که هیچ بانک مویی نداشته باشید بله! اما پیشنهاد می‌کنیم که حتما برای معاینه از مشاورین ما نوبت بگیرید.

    1. هزینه کاشت مو بسته به روش و میزان گرافت‌های موی مورد نیاز دارد. اما حدودی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان است.

    1. با سلام. بله. این داروها در جلسات مراقبت به شما داده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و دریافت تخفیف؛ ویژه مقاله معایب کاشت مو به روش fue چیست؟

تلگرام-کلینیک-مو-ابرو-ماه زر

مشاوره رایگانه باهامون تماس بگیر.

ما را درشبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

آپارات کاشت مو و ابرو ماه زر

اینستاگرام کاشت مو و ابرو ماه زر

یوتیوب مرکز مو و ابرو زیر نظر کلینیک ماه زر

Call Now Buttonمشاوره رایگان(کلیک کنید)