معایب کاشت ابرو به روش fue چیست؟ کاشت ابرو یک تکنیک جراحی است که فولیکول مو را از قسمتی از بدن به نام «محل اهداکننده» به قسمتی از ابرو که «محل دریافت کننده» نامیده میشود، انجام میشود. در طی این روش کم تهاجمی، گرافتهای حاوی فولیکولهای مو که از نظر ژنتیکی در برابر طاسی مصون هستند ( مانند قسمت پشت سر ) به پوست ناحیه ابرو پیوند میشوند.
از کاشت به روش fue همچنین میتوان برای ترمیم مژهها، موهای سر، موهای ریش، موهای سینه و پر کردن جای زخم های ناشی از تصادفات یا جراحیهایی مانند لیفت صورت و کاشت موی قبلی انجام شود. پیوند مو با پیوند پوست متفاوت است، پیوندها حاوی بیشتر اپیدرم و درم اطراف فولیکول هستند و تعداد زیادی گرافت ریز به جای یک نوار پوست پیوند زده میشوند. از آنجایی که موها به طور طبیعی در گروههای ۱ تا ۴ تایی رشد می کنند، تکنیک های کنونی « واحدهای فولیکولی » مو را در گروههای طبیعی خود برداشت و پیوند میزنند.
بنابراین کاشت ابرو مدرن با تقلید از جهت گیری اصلی مو، می تواند ظاهری طبیعی داشته باشد. این روش کاشت ابرو پیوند واحد فولیکولی نام دارد. موهای اهدا کننده اغلب به دو روش مختلف برداشت نواری و استخراج واحد فولیکولی ( FUE ) برداشت می شوند. استفاده از روش FUE جنبههای مختلفی دارد که مهمترین مورد آن بررسی مضرات این روش است. در اینجا شما با معایب و عوارض کاشت ابرو به روش fue آشنا خواهید شد.
فهرست مطالب
جراحی کاشت ابرو
کاربردهای مختلفی برای جراحی کاشت مو وجود دارد، از جمله:
- آلوپسی آندروژنتیک
- کاشت ابرو
- کاهش یا بازسازی خط موی جلو ( به طور طبیعی خطوط موی بالا بدون شرایط ریزش مو موجود )
جراحی کاشت ابرو با روش برداشت FUE انجام میشود و بنابراین نیاز به استعداد یک جراح مجرب FUE دارد. با این حال، عوامل متعددی برای نتایج احتمالی کاشت ابرو وجود دارد که باید قبل از جراحی به آنها توجه نمود. این عوامل شامل تفاوت طبیعی در ویژگی های بافتی بین موی ناحیه اهدایی و موی ناحیه ابرو، نرخ رشد و داشتن انتظارات واقع بینانه در مورد نتایج جراحی کاشت ابرو است.
روش های برداشت فولیکول مو
عمل پیوند به صورت سرپایی، با بی حسی خفیف و موضعی تزریقی انجام میشود. قبل از برداشت پوست سر اهداکننده، پوست سر تمیز میشود و سپس با یک عامل ضد باکتری درمان میشود.
چندین تکنیک مختلف برای برداشت فولیکول های مو وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. صرف نظر از روش برداشت، استخراج صحیح فولیکول برای اطمینان از زنده بودن موهای کاشته شده و جلوگیری از برش ساقه مو از فولیکول بسیار مهم است. فولیکولهای مو با زاویه کوچکی نسبت به سطح پوست رشد می کنند، بنابراین بافت پیوند شده باید با زاویه مربوطه برداشته شود.
استخراج واحد فولیکولی ( fue ) ابرو
با استخراج واحد فولیکولی یا برداشت fue ابرو، واحدهای فولیکولی منفرد حاوی ۱ تا ۴ تار مو تحت بیحسی موضعی برداشته میشوند. برای برداشت آنها معمولاً از دستگاههای کوچکی شبیه منگنه با قطر بین ۰.۱ میلی متر تا ۱ میلی متر استفاده میشود. سپس جراح از ریز تیغه های بسیار کوچک یا سوزنهای ظریف برای سوراخ کردن محلهای دریافت گرافت در ناحیه ابرو استفاده می کند و آنها را در یک تراکم و الگوی از پیش تعیین شده قرار میدهد.
جراح فولیکولهای مو را در طول یک زاویه ثابت قرار میدهد تا یک الگوی موی طبیعی را به بهترین شکل ممکن عرضه نماید. تکنسینها به طور کلی بخش نهایی عمل را انجام میدهند و گرافتهای فردی را در محل قرار میدهند.
fue در طول یک جلسه طولانی یا چند جلسه کوچک انجام میشود. روش fue ابرو نسبت به جراحی نواری زمان برتر است. زمان جراحی FUE مطابق با تجربه جراح، سرعت در برداشت و ویژگی های بیمار متفاوت است. برداشتن ۲۰۰ گرافت برای اصلاح ابروی کم پشت ممکن است چندین ساعت طول بکشد و یا یک عمل جراحی در دو روز متوالی برای یک کاشت ابروی که نیازمند ۵۰۰ تا ۳۰۰۰ گرافت میباشد انجام میگیرد. با روش کاشت ابرو FUE محدودیتهایی برای کاندیداتوری بیمار وجود دارد.
FUE می تواند نتایج بسیار طبیعی بدهد. مزیت آن نسبت به برداشت نواری این است که برداشت FUE لزوم برداشت نواحی بزرگ از بافت پوست سر را منتفی می نماید، بنابراین هیچ برش خطی در پشت سر (ناحیه ای که از آن فولیکول مو برداشت میشود) وجود ندارد و جای زخم خطی باقی نمی ماند. از آنجایی که تک تک فولیکولها برداشته می شوند، تنها اسکارهای کوچک و نقطهای باقی می مانند که عملاً قابل مشاهده نیستند و هر گونه درد و ناراحتی پس از جراحی به حداقل می رسد. از آنجایی که نیازی به برداشتن بخیه نیست، بازیابی از میکرو پیوند FUE کمتر از ۷ روز است.
عوارض کاشت ابرو به روش fue
از معایب کاشت ابرو به روش fue میتوان به افزایش زمان جراحی و هزینه بیشتر برای بیمار اشاره کرد. این روش از نظر فیزیکی سخت است و بنابراین حتی برای جراح نیز انجام آن نیز سخت است.
آیا تمامی روشهای کاشت ابرو عوارض دارند؟ عوارض کاشت ابرو
اثرات جانبی کاشت ابرو به روش FUE چیست؟
- نازک شدن موی ابرو، که به آن “ریزش شوک” گفته می شود، ممکن است یک عارضه جانبی رایج باشد که معمولا موقتی است.
- لکه های طاس شده ( ریزش موی ابرو به صورت سکه ای ) نیز پس از کاشت ابرو رایج هستند، زیرا معمولاً هر روز ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو از بین می رود.
- بعلاوه ممکن است مشکلات پزشکی در طول خود جراحی مانند خونریزی بیش از حد، تاکی کاردی، و غیره ایجاد شود. البته اگر جراح مهارت بالایی داشته باشد این عوامل نادر هستند. همچنین ممکن است عوارضی وجود داشته باشد که در روزها یا هفته های بعد از عمل ایجاد شوند.
به دنبال عوارض دیگر روشها هستید؟ عوارض کاشت ابرو به روش fut
مشاوره کاشت ابرو fue در کلینیک ماه زر
کلینیک ماه زر به عنوان بهترین مرکز کاشت ابرو در تهران، همواره نمونه کاشتهای موفق و رضایت بخشی را به واسطه روش fue انجام داده است. شما عزیزان میتوانید برای دریافت مشاوره حضوری و تلفنی کاشت ابرو و اطلاع بیشتر از عوارض کاشت ابرو fue نسبت به تکمیل فرم مشاوره زیر اقدام کنید. مشاورین ما در کوتاهترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.
|
ابروها یکی از عناصر اصلی تعیین کننده برای ظاهر شخص و حالات چهره هستند. بنابراین، نکته مهم در کاشت ابرو، تصمیم گیری در مورد شکل جدید ابرو است. این تصمیم قبل از عمل همراه با فرد با در نظر گرفتن خواسته های او و ایده آل ترین شکل ابرو برای ویژگی های صورت گرفته می شود. در زمینه کاشت ابرو روش FUE برای برداشتن فولیکول های مو از ناحیه اهدا کننده و پیوند آنها به ناحیه ابرو با زوایای مناسب به منظور دستیابی به یک نتیجه طبیعی استفاده می شود. به طور معمول ابروهای کاشته شده نمی ریزند و نتایج دائمی حاصل می شود. در کنار مزایای این روش لازم است با عوارض کاشت ابرو FUE نیز آشنا باشید. از آن جاییکه این روش بسیار زمان بر می باشد، طولانی بودن پروسه کاشت عوارض و اثرات جانبی به همراه خواهد داشت.
6 پاسخ
منم میخوام زیر چشممو تزریق فیلر زیر چشم بزنم
سلام لطفا میشه بگید دلایل ریزش ابرو چیه؟
هزینش چقدر میشه؟
سلام ببخشید کاشت ابرو رو خود پروفوسور انجام میدن؟
خیلی ممنون از این مطلب کاربردی
ممنون از توضیحات کاملی که نوشتین با این وجود چیزی که متوجه شدم اینه که میکروگرفت بهتره و عوارضش کمتره درست میگم ؟ ایا من حق انتخاب نوع روش رو دارم ؟ یا پزشک می بایست تشخیص بدن ؟