علت رشد نکردن موی کاشت شده چیست؟ چرا موهای کاشته شده رشد نمیکند؟ کاشت مو، یک فرآیند کند است. بسیاری از بیمارانی هستند که به نتایج تقریباً فوری پس از جراحی فکر میکنند، با این حال، چندین ماه طول میکشد تا موهای ما شروع به ظهور کند. علاوه بر این، باید در نظر داشته باشیم که نواحی مانند تاج رشد بیشتری طول میکشد. حتی ممکن است بیمار مشاهده گر رشد نکردن موهای خود باشد. حد نصاب خاصی در طب مو وجود دارد که برای دیدن نتیجه مشابه در پایان باید حدود ۱۲ ماه صبر کنید در حالی که نتایج تاج در ۱۸ ماه پس از عمل قابل مشاهده خواهد بود. در این میان باید به خاطر داشت که پیگیری منظم و درمان دارویی تجویز شده توسط پزشک کلید دیگری برای رشد خوب و نتیجه نهایی مو خواهد بود.
دانستن علت رشد نکرد موی کاشت شده، یکی از ناشناختههایی است که ما در تلاش هستیم که به آن پاسخ دهیم و اگرچه نتیجهگیری نهایی وجود ندارد، میتوانیم یک سری ویژگیها را مشخص نماییم.
زمان ریزش مو و رشد دوباره مو بعد از کاشت
برای رسیدن به علت رشد نکردن موی کاشت شده باید زمان ریزش طبیعی را بدانید! بهتر است بدانید رشد مجدد موها یک فرآیند تدریجی است و به الگوی رشد هر فرد بستگی دارد. در بعضی افراد ممکن است که موها کاشته شده زودتر رشد کند و در برخی افراد ممکن است موهای کاشته شده دیرتر رشد کند. بهتر است بدانید موهای کاشته شده بافت و رنگ متفاوتی با موهای قبلی که کاشتید دارد. اگر نگرانیهایی همچون چرا موهای کاشته شده رشد نمیکند را دارید، بهتر است برای رسیدن به دید واقعی با پزشک خود مشورت کنید.
معمولا مدت زمان ریزش مو بعد از کاشت بین ۲ تا ۴ هفته است و در برخی موارد تا چند ماه ممکن است ادامه پیدا کند. رشد دوباره موها معمولا بعد از ۶ تا ۱۲ ماه پس از عمل طول میکشد. ممکن است برای دستیابی به رشد طبیعی با ضخامت مناسب زمان بیشتری احتیاج داشته باشد.
چه زمانی میتوانم اولین نتایج پیوند را ببینم؟
حدود ۶ تا ۷ ماه پس از جراحی، رشد فولیکولهای پیوند شده قابل ارزیابی است و بین ۱۲ تا ۲۴ ماه پس از آن به نتیجه نهایی میرسد. بسیار مهم است که صبر داشته باشید و این زمانها را به عنوان یک راهنما در نظر بگیرید، زیرا هر بیمار شرایط متفاوتی دارد و نمیتوانیم برای همه یک زمان را در نظر بگیریم.
پس از ۹ ماه، اکثر بیماران کاشت مو باید تصور خوبی از نتایج کاشت مو داشته باشند. با این حال، در برخی از بیماران، ممکن است تا ۱۸ ماه طول بکشد تا نتایج کامل مشاهده شود. جدول زمانی رایج برای اکثر بیماران به شرح زیر است.
۲ هفته تا ۴ هفته |
بیمار ریزش موهای پیوند شده را تجربه خواهد کرد. |
۳ تا ۴ ماه |
رشد جدید به تازگی در نواحی پیوند شده قابل مشاهده خواهد بود. |
۶ تا ۹ ماه |
این زمانی است که بیشتر بیماران رشد قابل توجهی را تجربه خواهند کرد. |
۱ سال |
اکثر بیماران کاشت مو FUE میتوانند انتظار داشته باشند که تا این مرحله نتایج نهایی عمل خود را ببینند. |
آیا موهای کاشته شده میتوانند رشد نکنند؟
امروزه افراد زیادی جهت درمان ریزش مو به کلینیکها و مراکز مختلف مراجعه میکنند تا از طریق کاشت مو بیماری خود را تحت درمان قرار دهند. از طرفی افرادی که به این کلینیکها مراجعه میکنند همواره با سوالات مختلفی رو به رو هستند. یکی از سوالات که افراد جهت کاشت مو دارند، این است که آیا امکان دارد موهای کاشته شده رشد نکند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله. اما علت رشد نکردت موی کاشت شده چیست؟
در برخی اوقات افرادی که تحت درمان کاشت مو قرار میگیرند با شکست مواجه شده و موهای این افراد پس از کاشت رشد نمیکند. عوامل مختلفی باعث میشوند تا موهای فرد رشد نکرده و جراحی آنها با شکست مواجه شود. در ادامه به برخی از عواملی که میتوانند تاثیر داشته باشند میپردازیم.
۱. بقای پیوند: یکی از دلایل بسیار مهمیکه میتواند تاثیری قابل توجه بر روی نتیجه کاشت مو داشته باشد، بقای پیوند مو بوده که توسط پزشک پیوند شده است. پیوندهایی که توسط پزشک پیوند داده میشوند نیازمند به خون بوده که اگر خون کافی به آنها نرسد میتوانند از بین بروند و در مدت زمان معلوم زنده نمانند. این موضوع باعث میشود تا رشد موها کمتر شده و یا رشد آنها متوقف شود. تامین خون ناکافی برای رشد موها لازم است تا فولیکولهای موهای پیوندی رشد کنند. برای رشد کافی و مناسب فولیکولهای موهای سر نیاز به خون کافی است. خونی که دارای اکسیژن و همچنین مواد مغذی است تا بتواند با خون رسانی به فولیکولها این مواد را به موهای پیوندی برساند. حال اگر قسمتهایی که برای موهای پیوندی انتخاب شدهاند دارای عروق خونی بسیار ضعیف بوده باشند میتوانند آسیبهای مختلفی را به موهای پیوندی وارد کنند. آسیبهایی که منجر به کاهش رشد موهای پیوندی میشوند.
۲. پزشک: انتخاب پزشک مناسب احتمالا مهمترین قدم برای هر کسی است که به کاشت مو FUE فکر میکند. برداشت، جابجایی و کاشت گرافتها به روش مناسب و توسط تیمیمجرب و آموزش دیده از متخصصین مو و زیر نظر پزشک زبده کاشت مو بسیار مهم است تا نتایج طبیعی و موثر به نظر برسد.
۳. پوست سر: پوست سر همچنین نقش مهمیدر موفقیت نهایی کاشت مو FUE خواهد داشت. برخی از بیماران دارای پوستی هستند که با پیوندهای پیوند شده نتیجه خوبی ایجاد نمیکند. این موضوع میتواند به دلایل زیادی ایجاد شود. خونریزی بیش از حد از پوست سر ممکن است باعث کنده شدن پیوندها شود و هرگز محکم کاشته یا رشد نکند. اگر عفونت در پوست سر رخ دهد، میتواند پیوندها را نیز از بین ببرد. مهم است که تمام مسائل احتمالی در مورد پوست سر در نظر گرفته شود و اقدامات احتیاطی مناسب انجام شود. گاهی اوقات لازم است که بیوپسی از پوست سر انجام شود تا علت رشد ضعیف مو در یک ناحیه کشف شود. مهم است که قبل از اقدام به کاشت مو FUE، متخصص کاشت مو مناسب را انتخاب کنید.
۴. رعایت مراقبتها ی پس از عمل توسط خود بیمار: بیمار تنها فردی است که مسئولیت مراقبتهای بعد از عمل کاشت مو را بر عهده دارد. این نیز یکی از مهمترین مراحل برای اطمینان از یک نتیجه عالی است. بسیار مهم است که بیماران از تمام دستورالعملهای مراقبت پس از عمل و توصیههای پزشک پیروی کنند. در صورت وجود هر گونه نگرانی، لازم است فوراً به پزشک توصیه شود. استعمال دخانیات بر نتایج کاشت موی FUE نیز تأثیر میگذارد. بسیاری از چیزها میتواند به نتیجه کاشت مو آسیب برساند. بنابراین، بسیار مهم است که پس از کاشت مو، گفتگوی خوبی با پزشک خود داشته باشید.
۵. داروها و سبک زندگی: برخی داروها میتوانند اختلالات گستردهای در خصوص رشد موهای پیوندی داشته باشند. به عنوان مثال داروهایی که برای رقیق کننده خون و یا داروهای مربوط به سرکوب کنندههای ایمنی باعث میشوند تا رشد موهای پیوند شده با اختلالات مختلف و گستردهای همراه باشد. از طرف دیگر برخی مسائل مانند سیگار کشیدن که مربوط به سبک زندگی افراد نیز میشود میتوانند تاثیری مستقیم و بسیار بالایی بر روی موفقیت یا عدم رشد موهای کاشتی داشته باشند.
چرا موهای کاشته شده رشد نمیکند؟
موهای کاشته شده ممکن است به دلایل مختلفی رشد نکنند. علت رشد نکردن موی کاشت شده می تواند به شرح زیر باشد.
عدم تطابق بین موهای کاشته شده و موهای طبیعی: ممکن است موهای کاشته شده در رنگ، قطر و ساختار با موهای طبیعی شما تفاوت داشته باشند، که این موجب به وجود آمدن یک ظاهر غیرطبیعی و نامتناسب میشود.
عدم تغذیه مناسب: موها برای رشد به تغذیه مناسب نیاز دارند. عدم تغذیه صحیح و نداشتن الگوی تغذیه مناسب و کافی ممکن است باعث کاهش رشد موهای کاشته شده شود.
عدم مراقبت و نگهداری صحیح: مراقبت و نگهداری مناسب از موهای کاشته شده نقش مهمیدر رشد آنها دارد. عدم استفاده از محصولات مراقبتی مناسب بعد از کاشت مو، شستشو و ماساژ صحیح فروه سر و عدم حفظ رطوبت موها میتواند باعث کاهش رشد آنها شود.
عوامل محیطی خارجی: استفاده از محصولات شیمیایی نامناسب، استفاده از حرارت بیش از حد برای حالت دادن به موها، استفاده از لوازم آرایشی نامناسب و تماس با مواد شیمیایی ممکن است باعث آسیب دیدگی موهای کاشته شده شود و رشد آنها را کاهش دهد.
عوامل جسمی: برخی از عوامل جسمیمانند بیماریهای پوستی، سطح هورمونها، استرس و عوامل دیگر میتوانند تأثیر منفی بر رشد موهای کاشته شده داشته باشند. در هر صورت، برای تشخیص دقیق دلیل عدم رشد موهای کاشته شده و راه حل مناسب، بهتر است با یک پزشک متخصص در زمینه کاشت مو مشورت کنید.
بیشتر بخوانید درباره: میزان رشد مو کاشته شده چقدر است؟
چه زمانی ریزش مو بعد از کاشت مو غیر طبیعی است؟
در ریزش مو بعد از کاشت مو اگر به طور ناگهانی باشد یا به یکباره مقدار زیادی از مو ریزش کند، میتواند غیر طبیعی باشد. اما باید این را بدانید که ریزش مو حدود ۱۰۰ تار در روز طبیعی است و بعد از کاشت یک مرحله شوک ریزش مو خواهید داشت که با گذراندن آن بین ۶ تا ۱۲ ماه همه الگوی ریزش و رشد مو به طور طبیعی خواهد بود.
چرا رشد تاج بیشتر طول میکشد؟
عوامل متعددی میتوانند بر آن تأثیر بگذارند. این عوامل میتواند فقدان عروق، ضخامت پوست یا ناحیه سر که در آن قرار دارد باشد. همه این حقایق چیزی است که میتواند بر رشد دیررس فولیکولها تأثیر بگذارد.
از آنجایی که بیشتر از ناحیه سر ما آسیب میبیند، ممکن است فشار بیش از حد وجود داشته باشد. هنگام خواب، ناحیه اکسیپیتال ناحیه ای است که اغلب با بالش یا تشک ما مالیده میشود، بنابراین بر زمان رشد فولیکولها تأثیر میگذارد.
این موضوع همچنین بر عروقی شدن ناحیه تأثیر میگذارد. تکیه گاه دائمیسر ما بر روی سطوح مشخص و برای ساعات طولانی همراه با محل سر به این معنی است که خون رسانی در سایر قسمتهای سر یکسان نیست. بنابراین، ورود مواد مغذی کمتر و رشد بسیار کندتر خواهد بود.
همچنین، پوست آن ناحیه ضخیمتر است، بنابراین رشد فولیکول ممکن است بیشتر طول بکشد. همچنین تحت تأثیر آب و هوا قرار میگیرد زیرا بیشتر در معرض آفتاب یا باران و همچنین مالش پارچههایی مانند کلاه یا روسری است.
آیا مصرف دارو بر نتایج کاشت مو تاثیرگذار است؟
قطعا، بله. مصرف دارو به نتیجه نهایی جراحی کمک میکند. هدف دارویی که پزشک تجویز میکند، ضخیم شدن فولیکولها و حفظ آن فولیکولهای آن ناحیه است تا از بین نرود. علاوه بر این، به رشد فولیکولهای جدید به شدت کمک خواهد کرد.
کلام پایانی
چرا موهای کاشته شده رشد نمیکند؟ ریزش مو پس از کاشت مو یکی از عارضههای بسیار رایج در بین افرادی که اقدام به کاشت مو کردهاند ریزش مو پس از کاشت موهای پیوندی است. از طرفی مدت زمانی که طول میکشد تا ریزش مو پس از کاشت موهای پیوندی وجود داشته باشد، به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتوان به شرایط زندگی افراد، مصرف داروهای مختلف و دیگر موضوعات اشاره کرد. البته دقت داشته باشید ریزش مو پس از کاشت پس از دو تا چهار هفته کاملا عادی است. این ریزش میتواند حتی پس از چند ماه نیز ادامه دار باشد. دقت داشته باشید روند رشد موهای پیوند شده با توجه به هر فرد متفاوت است. از طرفی اگر ریزش موهای شما پس از کاشت غیر عادی و یا بیش از هر زمان دیگری بود باید نگران باشید. در این زمان شما باید به پزشک خود مراجعه کرده و با او صحبت کنید.
جستجو مرتبط کاربران:
- دلیل رشد نکردن موی کاشت شده
- رشد نکردن موی کاشت شده چه علتی دارد؟
- ایا امکان دارد موهای کاشته شده رشد نکنند؟
- علت رشد نکردن مو بعد کاشت چه چیزی است؟
8 پاسخ
با سلام من تازه کاشت مو انجام دادم می تونم موهامو رنگ کنم؟
شما در مرکز ما انجام ندادهاید با مشاورین ما تماس بگیرید.
سلام من حدود ده سال هست که صورتم لک برداشته به چند تا دکتر مراجعه کردم نمیدونم بعد حاملگی هست یا قرصهای زد حاملگی صورتمو لکه دار کرده .ولی به چند دکتر که مراجعه کردم از انواع راها استفاده کردند خوب نشدم که هیچ بذارم شدم شما میشه راهنماییم کنید چکار کنم چند ساله ناراحت هستم
اطلاعات تکمیلی را در وبسایت لیزر به نشانی https://drtattoo.co/ مطالعه کنید.
واقعا تو کارتون حرفه ای هستین😍🌹
خوشحالیم که راضی بودید.
سلام من تزریق چربی توسط دکتر ضرغامی انجام دادم فوق العاده راضی هستم
مقاله رو دیدم گفتم تجربیاتم رو مطرح کنم. توصیه میکنم سپاس
با سلام البته که شما در مرکز تزریق ما انجام دادهاید.
اطلاعات تکمیلی را میتوانید در وبسایت مرکز تزریق ما به نشانی https://drlaghari.com/ مطالعه کنید.