۸۰۶۰۹۰۲ ۰۹۱۲

مشاوره واتساپ

٠٧٩٠ ٧٣٠ ٠٩١٢

مشاوره ۲۴ ساعته

مقایسه کاشت مو روباتیک با FUT

مقایسه کاشت مو رباتیک با FUT

مقایسه کاشت مو رباتیک با FUT

قبل از آن که به مقایسه کاشت مو روباتیک با fut بپردازیم، لازم است در ابتدا شما را با نحوه کاشت مو به روش FUT آشنا سازیم که شما راحت تر قادر به مقایسه کاشت rht با fut باشید. با ما همراه باشید.

کاشت مو به روش  FUT

در روش FUT، نواری از پوست مودار از ناحیه اهداکننده پوست سر، به طور معمول پشت سر، برداشته می‌شود. به همین دلیل است که FUT به عنوان جراحی نواری نیز شناخته می‌شود. مهیا نمودن موی اهداکننده در درازمدت تحت تاثیر شل بودن پوست سر و تعداد موها در هر سانتی متر مربع از پوست سر اهداکننده است. به طور کلی، کاشت مو به روش FUT دسترسی به بازده موی اهداکننده بیشتری را در طول عمر بیمار در مقایسه کاشت مو  rht و fut  نشان می‌دهد.

بعد از آن، این نوار در زیر میکروسکوپ‌های پرقدرت قرار می‌گیرد و تیم جراحی آن را با دقت به گرافت‌های کوچک واحدهای فولیکولی منفرد متشکل از یک الی چهار تار مو تقسیم می‌کنند. این گرافت ها تا زمانی که پیوند زده شوند در محلول نگهداری بافت سرد قرار می گیرند. ناحیه اهداکننده بخیه زده می شود و معمولا بعد از آن با موهای اطراف پوشانده می شود. بعد از گذشت 10 الی 14 روز، بخیه ها برداشته می شوند و ناحیه اهدا کننده بهبود می یابد و یک اسکار خطی تشکیل می شود.

ادامه مطلب  مقایسه کاشت مو به روش RHT و FUE

مقایسه rht  با fut

در نیم دهه گذشته، پیشرفت‌های زیادی در فناوری کاشت مو صورت گرفته است. پیشرفت های روز، روش های سنتی مانند ترمیم موی Strip Scar FUT را کامل منسوخ کرده است. در این مقاله به مقایسه کاشت مو روباتیک با fut، به عبارتی جدیدترین نوع ترمیم مو، یعنی (Artas) RHT، در مقابل روش سنتی استریپ FUT می پردازیم.

امروزه ما روش‌هایی مانند سیستم کاشت موی رباتیک ARTAS داریم که بسیار بهتر از روش سنتی استریپ اسکار FUT است.

مقایسه کاشت مو روباتیک با fut

علیرغم پیشرفت‌های تکنولوژیکی، FUT هنوز لیستی از اشکالات خود را داشت. نقطه ضعف آن، زخم خطی ناخوشایندی بود که در پشت پوست سر باقی می‌ماند و وارد لیست منفی بیماران شد. در این مقاله به بزرگترین مزایای سیستم ترمیم مو رباتیک ARTAS و مقایسه کاشت مو rht و fut خواهیم پرداخت.

1. کاشت مو روباتیک دارای حداقل تهاجم است

برخلاف روش سنتی FUT، که نیاز به برداشتن یک نوار خطی و بلند از پوست سر بیمار برای برداشت واحدهای فولیکولی دارد، سیستم ترمیم مو رباتیک  بسیار کم تهاجمی است. با توجه به ماهیت تهاجمی روش استریپ  (FUT)، این روش به طور معمول بیماران را با اسکارهای دائمی، بخیه های قابل مشاهده و دوره نقاهت طولانی تری مواجه می کند.

روش FUT به دقت و مهارت بالای جراح نیاز دارد. با این اوصاف، هنوز خطر خطای انسانی وجود دارد. سیستم ARTAS یک سیستم برداشتن واحد فولیکولی (FUE) را اجرا می کند که به آن اجازه می دهد تا فولیکول های مو را از ناحیه اهداکننده بیمار بدون نیاز به ایجاد برش بردارید. این کار خطر پدید آمدن خطوط اسکار و نیاز به بخیه را از بین می برد.

2. در مقایسه کاشت مو روباتیک با FUT، RHT نسبت به روش FUT دارای زمان ریکاوری کوتاه تری است

با توجه به ماهیت کم تهاجمی سیستم  ARTAS، بیمار نیازمند طی کردن زمان بهبودی کوتاه تری است. در روش rht، هیچ بخیه‌ای نیست، در حالی که در تکنیک  FUT، جراح لازم است ناحیه اهداکننده پوست سر را دوباره به هم بخیه بزند.

این همان چیزی است که منجر به ایجاد اسکار خطی در پشت سر بیمارانی می شود که عمل FUT انجام می دهند. به نوبه خود، بیمار لازم است زمان بهبودی مناسبی داشته باشد، در مقایسه با روش ARTAS که در آن قادر است بعد از یک الی دو روز به فعالیت‌های معمول خود بازگردد.

3. در مقایسه کاشت مو روباتیک با fut، روش آرتاس یک روش عملا بدون درد است

همانطور که می‌توان تصور کرد، هنگام مقایسه روشی که تهاجمی‌تر از دیگری است، فرض بر این است که روش تهاجمی‌تر درد بیشتری نیز در پی خواهد داشت. با توجه به این واقعیت که روش FUT  یک اسکار خطی به جا می گذارد، این موضوع ممکن است سبب به وچود آمدن مسائل دیگری شود. این علائم شامل درد طولانی مدت، سفت شدن پوست سر، مشکل در خوابیدن، هفته‌ها فعالیت محدود، آسیب احتمالی عصبی، گزگز و بی‌حسی می‌شود.

مصرف داروی ضد درد به طور معمول برای روش سنتی ترمیم مو FUT مورد نیاز است. در روش  ARTAS، بیماران حتی بلافاصله پس از عمل هم به ندرت نیازمند مصرف داروهای ضد درد هستند.

4. روش RHT هیچ نشانه ای از کاشت مو باقی نمی گذارد

در مقایسه کاشت مو rht و fut، می شود گفت که شاخص ترین نشانه کلیدی از روش FUT، اسکار خطی در پشت سر بیمار است. اگر بیمار خواهان آن باشد که موهای خود را کوتاه یا کچل کند، این امر ممکن است خود را به عنوان یک مشکل نشان دهد، زیرا جای زخم به راحتی دیده می شود.

جدا از فهرستی از علائم ناراحت کننده، خطر زخم عمومی فولیکول های مو نیز بیشتر است. این می تواند خطر بیشتری برای آسیب به فولیکول های مو ایجاد کند زیرا روش برداشت خشن تر از روش FUE است.

5. روش کاشت مو آرتاس هیچ عارضه جانبی منفی طولانی مدتی به همراه ندارد.

در مقابل در روش Strip Scar FUT، عوارض جانبی طولانی مدت ممکن است شامل کاهش شلی پوست سر باشد. این اتفاق امکان دارد پس از عمل کاشت مو، به دلیل ضربه ای که سر بیمار در طول جراحی وارد می کند، تحت تاثیر قرار گیرد. این یکی از علائم رایج روش FUT است. به طور معمول، پوست سر در طی شش الی هشت ماه اول پس از عمل، بیشترین شلی خود را به دست می‌آورد، اما پس از آن به شل شدن خود ادامه می‌دهد.

اگر بیمار ابتدا پوست سر شلی داشته باشد، ممکن است پوست سر به حالت شلی کامل بر‌گردد، در حالی که پوست سر سفت‌تر قبل از جراحی، تغییرات محسوس‌تری را مشاهده می‌کند. اسکار نیز به عنوان یک علامت طولانی مدت از هر دو روش مشخص می شود، اما بیشتر برای رویکرد  FUT.

با استفاده از روش FUE بدون بخیه، نیازی نیست انتظار زخم های ظاهری را داشته باشید. با این حال، دیده شدن اسکارها به این بستگی دارد که زخم‌ها چقدر خوب می‌توانند بهبود یابند. پوست سر شل یا سفت است و جراح چقدر پیوندها به صورت متراکم کاشت می‌کند.

  • فایل را اینجا رها کنید یا
    انواع فایل های مجاز : jpg, gif, png, pdf., حداکثر اندازه فایل: 500 MB, حداکثر فایل‌ها: 3.

    اولین نفر باشید که به این مقاله امتیاز می دهید .

    6 پاسخ

    1. امکانش است خودم پیرسینگ بیارم تا شما کنار ابرو من را پیرسینگ کنید؟

    2. با خود ارضایی هم احتمال ابتلا به زگیل تناسلی وجود دارد؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مشاوره و دریافت تخفیف؛ ویژه مقاله مقایسه کاشت مو روباتیک با FUT

    تلگرام-کلینیک-مو-ابرو-ماه زر

    مشاوره رایگانه باهامون تماس بگیر.

    ما را درشبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

    آپارات کاشت مو و ابرو ماه زر

    اینستاگرام کاشت مو و ابرو ماه زر

    یوتیوب مرکز مو و ابرو زیر نظر کلینیک ماه زر

    قبل و بعد کاشت مو کاشت ابرو در یک جلسه کاشت مو میکروگرافت قبل و بعد کاشت ابرو