کاشت مو برای افراد سالمند چگونه است؟ ریزش مو مشکلی است که میتواند در دورههای مختلف زندگی افراد رخ دهد. ریزش مو می تواند در همه گروه های سنی به دلایل زیادی مانند عوامل ژنتیکی، تغییرات هورمونی، تصادفات یا بیماریهای مختلف رخ دهد.
کاشت مو یک راه حل قطعی برای مقابله با ریزش مو است که در هر سنی اتفاق میافتد. بنابراین، چه سنی برای کاشت مو مناسب است؟ آیا کاشت مو برای افراد سالمند امکان پذیر است؟ شما میتوانید پاسخ سوالات خود را در این مقاله بیابید.
فهرست مطالب
عمل کاشت مو چیست؟
کاشت مو برای افراد سالمند ممکن است؟ برای این منظور باید بیشتر با این عمل آشنا شویم. درک اصل کلی عمل کاشت مو بسیار ساده است. جراح موهای پشت جمجمه را برمیدارد تا دوباره در نواحی طاس کاشته شود. نتایج طولانی مدت هستند زیرا موهایی که در قسمت پشت جمجمه قرار دارند برنامه ریزی شدهاند تا هرگز ریزش نکنند، بنابراین پیوندها این حافظه ژنتیکی را حفظ میکنند.
بیماران نسبتاً جوان (۲۵ تا ۳۰ سال) ممکن است تحت عمل جراحی کاشت مو قرار گیرند. با این حال، این خطر وجود دارد که طاسی آنها به مرور زمان گسترش یابد و اثرات پیوند را کاهش دهد. در این صورت، مداخله دوم خدمات کاشت مو برای تراکم مجدد نواحی جدید تحت تأثیر طاسی ضروری خواهد بود.
بنابراین، گاهی اوقات بهتر است منتظر بمانید و در سنین بالاتر عمل کنید، زیرا آلوپسی به حداکثر مرحله خود رسیده است. در این زمان جراح میتواند مستقیماً تعداد مناسبی از گرافتها را برداشته و آنها را به روشی بهینه و طبیعی دوباره کاشت کند.
در رابطه با کاشت مو برای افراد سالمند میتوان گفت، علیرغم باور عمومی که فکر میکنند کاشت مو برای افراد سالمند توصیه نمیشود، کاملا برعکس است و به شرایط جسمی بیمار و موهای او بستگی دارد.
کاشت مو در چه سنی باید باشد؟
سن کاشت مو بسته به علت و شرایط ریزش موی فرد متفاوت است. به طور کلی بهترین سن برای کاشت مو، دورهای است که ریزش مو ثابت باشد. عوامل ژنتیکی، وضعیت هورمونی و وضعیت سلامت فردی نقش مهمی در تعیین سن کاشت مو دارند. کاشت مو در سنی که ریزش مو تثبیت شده است میتواند به دستیابی به نتایج موفقتر و دائمیتر کمک کند.
تاثیر سن بر میزان موفقیت کاشت
سن بیمار تاثیر مستقیمیبر نتایج کاشت مو ندارد. کاشت مو نتایج مشابهی را در بیماران جوان و میانسال به دنبال دارد. با این حال، ممکن است وضعیت در بیماران سالمند کمیمتفاوت باشد. کاشت مو ممکن است در بیماران سالمند به دلایلی مانند نازک شدن مو و کمبود مو در ناحیه اهداکننده موفقیت مورد انتظار را به دست نیاورد. فولیکولهای مو در ناحیه اهداکننده معمولاً در افراد جوان و میانسال سالمتر، ضخیمتر و بیشتر است. بنابراین، نتایج اغلب برای بیماران سالمند تر میتواند موفقیت آمیزتر باشد.
این درست نیست که بگوییم بین سن و نتایج کاشت مو همبستگی مستقیم وجود دارد. بیمارانی هستند که با وجود کهولت سن، موهای پرپشت و پرپشتی دارند. اگرچه این مورد در بیماران جوان و سالمند نادر است، اما پزشکان باید بیماران خود را در مورد احتمال نازک شدن موها در طول زمان و اینکه موهای کاشته شده ممکن است ضعیف به نظر برسند، اطلاع دهند.
تعیین سن مناسب برای کاشت مو برای موفقیت طولانی مدت بسیار مهم است. نگرانی در مورد خیلی جوان یا خیلی پیر بودن برای کاشت مو میتواند تصمیم درست را دشوار کند. از آنجایی که شرایط هر فرد متفاوت است، مهم است که قبل از انجام کاشت مو با پزشک متخصص مشورت کنید و یک برنامه شخصی ایجاد کنید.
کاشت مو در ۱۸ سالگی
اکثر جوانان ۱۸ ساله به ظاهر خود اهمیت زیادی میدهند و میخواهند بهترین ظاهر خود را داشته باشند. با این حال، تجربه ریزش مو در این سن میتواند این هدف را دشوار کند. با این وجود، اگر در سن ۱۸ سالگی ریزش مو را تجربه میکنید، ایده کاشت مو ممکن است تصمیم عجولانه ای نباشد. زیرا ممکن است ریزش موی شما هنوز در سطح قابل پیش بینی نباشد و ریزش مو در مناطقی که کاشت مو انجام نشده است به سرعت پیشرفت کند. البته، اگر ریزش مو به دلیل تصادف، جای زخم یا بیماری باشد، میتوان کاشت مو را در هر سنی در نظر گرفت.
کاشت مو در ۲۱ سالگی
۲۱ سالگی سن جوانی برای ریزش مو با الگوی مردانه در نظر گرفته میشود. اگرچه برخی از متخصصان توصیه میکنند برای کاشت مو تا سن ۲۵ سالگی صبر کنید، اما بسته به شرایط فرد میتوان کاشت مو را در سن ۲۱ سالگی انجام داد. بزرگترین مزیت کاشت مو در سنین پایین، روند بهبود سریعتر است. با این حال، اگر ریزش مو بیش از این سن ادامه یابد، باید در نظر داشت که پیوند موی دوم ممکن است مورد نیاز باشد.
کاشت مو در ۳۰ سالگی
ریزش مو در یک فرد ۳۰ ساله نقطه ای است که کاشت مو باید مورد توجه قرار گیرد. این محدوده سنی دوره ای را نشان میدهد که ریزش مو در مردان شروع میشود و نازک شدن مو در زنان شروع میشود. ریزش مو با الگوی مردانه که معمولاً به دلیل عوامل ژنتیکی است و میتواند در اثر تغییرات هورمونی ایجاد شود، یک بیماری شایع برای افراد ۳۰ ساله است. برای یک فرد ۳۰ ساله، کاشت مو میتواند راه حل موثری برای جلوگیری از پیشرفت ریزش مو، بازگرداندن خط مو و بازگرداندن تراکم مو باشد.
کاشت مو در ۶۰ سالگی
اگر از سلامت عمومیخوبی برخوردار هستید، ۶۰ سالگی به عنوان سن دیررس برای کاشت مو در نظر گرفته نمیشود. با این حال، روند بهبودی پس از کاشت مو میتواند طولانی تر باشد. همچنین ممکن است زمان بیشتری طول بکشد تا پیوندهای موی کاشته شده ته نشین شوند و ریز اسکارها بهبود یابند. اگر مشکلات سلامتی دیگری به خصوص دیابت دارید، قبل از عمل کاشت مو با پزشک خود مشورت کنید.
کاشت مو در ۷۰ سالگی
شاید ۷۰ سالگی برای کاشت مو دیر به نظر برسد. با این حال، اگر بدن شما قادر به حمایت از رشد مو باشد، ممکن است این امکان وجود داشته باشد. مانند سایر کاندیدهای کاشت مو، اگر سلامت عمومی شما خوب باشد و ناحیه اهداکننده شما برای این عمل مناسب باشد، میتوان کاشت مو را در سن ۷۰ سالگی در نظر گرفت. اگر در این سن قصد کاشت مو را دارید، مهم است که قبل از عمل با پزشک خود مشورت کنید.
نکات مهم کاشت مو افراد سالمند
نکات مهم برای کاشت مو در افراد سالمند چیست؟ کاشت مو یکی از روشهایی است که افراد با بالا رفتن سن به دلیل اینکه با مشکل ریزش مو روبرو میشوند، به آن فکر میکنند. زیرا با رسیدن به ۵۰ سالگی رشد موهای افراد به شدت دستخوش تغییراتی میشود که منجر به کاهش رشد و افزایش ریزش مو خواهد شد. افراد سالمند با ایمپلنت موی طبیعی میتوانند برای رفع مشکل ریزش مو و یا طاسی سر خود اقدام کنند و از نتایج آن بهرهمند شوند اما برای انجام این عمل زیبایی، باید شرایط مناسب فراهم گردد تا نهایتاً، بهترین نتیجه از طریق داشتن موهای زیبا و پرپشت به دست آید:
برای انجام عمل کاشت طبیعی مو، انتخاب یک پزشک متخصص خوب در زمینه پیوند مو میباشد که با موفقیت عمل کاشت مو رابطه مستقیم دارد. زیرا انتخاب روش کاشت مو، اجرای آن و همچنین حمایت از فرد متقاضی، کاملاً تحت کنترل متخصص بوده و این بدان معنا است که تقریباً ۹۰ درصد موفقیت پیوند موی طبیعی، در دستان پزشک است. توصیه میکنیم اگر تصمیم خود را برای ایمپلنت مو نهایی کردهاید، حتماً به اندازه کافی تحقیق کرده و بهترین دکتر پیوند موی طبیعی را پیدا کنید.
از دیگر نکاتی که در انجام عمل ترمیم مو برای سالمندان میتواند مهم باشد انگیزه برای انجام عمل است. فرد باید با انگیزه و شوق بسیار برای پیوند مو اقدام کند، چرا که بعد از کاشت مو حداقل باید یک سال صبر کنید تا نتیجه دلخواه به دست آید. در این مدت باید مراقبتهای لازم را داشته باشید تا همه چیز به خوبی پیش رفته و دچار عوارض بعد از کاشت نشوید. اگر فردی انگیزه کافی نداشته باشد، در میانه راه خسته و دل سرد خواهد شد.
بیمار باید پزشک خود را از سوابق جراحیها و همچنین داروهایی که مصرف میکند، آگاه سازد. چرا که این موضوع نقش بسیار مهمیدر موفقیت کار دارد. بسیار حائز اهمیت است که در این مرحله، فرد همه چیز را با پزشک در میان بگذارد. هر چند که آزمایشهای اولیه، حقایق کافی را نشان میدهند اما باز هم نباید هیچ چیزی را از پزشک متخصص مخفی نگه دارید.
برای بعضی از افراد مسن، سپری کردن جلسه طولانی کاشت مو کمیدشوار است اما پزشک میتواند زمانهای مناسبی برای استراحت فرد در نظر بگیرد و شرایط را برای او سادهتر کند. درصد بسیار زیادی از افرادی که بعد از ۵۰ سالگی کاشت مو را انجام میدهند، به نتایج دلخواه دست پیدا میکنند. نتایجی که شاید برای دیگران غافلگیرکننده به نظر برسند. در این شرایط سنی برای کاشت طبیعی مو، انتخاب یک هدف درست و دقیق، ضروری به نظر میرسد.
شاید در این شرایط، موی فرد بعد از کاشت، مثل موی یک جوان بیست ساله نشود، اما باز هم تغییر محسوس و انکارناپذیر خواهد بود و پیشرفت قابل توجهی در موهای او مشاهده میشود.
واقع بین بودن در پروسه کاشت مو برای یک فرد مسن، فوقالعاده اهمیت دارد. اگر فرد انتظار نتیجهای معقول و منطقی داشته باشد، به احتمال بسیار زیاد احساس رضایت قابل توجهی را تجربه خواهد کرد. در بعضی از موارد انتظارات بیش از حد، کمی مسئله ساز خواهند شد. برای انجام کاشت مو در سالمندان باید گفت که افراد میتوانند پیوند مو را بدون ترس و نگرانی انجام داده و به دلیل اینکه اکثر پزشکان در این زمینه دارای مهارت و تجربه لازم و کافی میباشند میتوانند با خیال آسوده اقدامات لازم را انجام دهند.
سن ایده آل برای کاشت مو چیست؟
همانطور که پیشتر بیان شد، سن ایده آل برای کاشت مو بسته به وضعیت سلامت عمومیفرد، میزان ریزش مو و عوامل ژنتیکی متفاوت است. به طور کلی بهترین محدوده سنی برای کاشت مو بین ۲۵ تا ۶۵ سالگی است. در این محدوده سنی معمولا ریزش مو تثبیت شده و نتایج کاشت مو قابل پیش بینیتر است.
در بین کاندیدهای کاشت مو، ریزش مو در بزرگسالان جوان (اوایل دهه ۲۰) معمولاً هنوز به طور کامل مشخص نشده است، بنابراین جراحان معمولاً توصیه میکنند کمی بیشتر صبر کنید.
موهای نواحی پیوند شده معمولاً دائمی هستند زیرا معمولاً از فولیکولهای مو مقاوم به ژنتیک گرفته میشوند. با این حال، موهای کاشته شده میتوانند مانند موهای اصلی تحت تأثیر ریزش موی ژنتیکی قرار گیرند. بنابراین، قبل از انجام کاشت مو، ارزیابی دقیق با پزشک متخصص و کسب اطلاعات در مورد نتایج احتمالی ضروری است. متخصصان مو سن و سایر عوامل را برای ایجاد یک برنامه درمانی شخصی در نظر میگیرند. برای دریافت نتایج طبیعی و دائمی و کسب اطلاعات در مورد کاشت مو میتوانید از طریق فرم زیر اقدام کنید.
|
کلام پایانی
اغلب میشنویم که کاشت مو برای بیماران سالمند مناسب نیست. این تصور غلط کاملا نادرست است. اگر غیر از این گفته شود، حتی دقیقتر خواهد بود.
تا زمانی که موهای سالمی روی پشت جمجمه در ناحیه بانک مو دارید، هیچ دلیلی وجود ندارد که اگر ۷۰ ساله هستید، نتوانید پیوند مو انجام دهید. اگر فکر میکنید که کاشت مو میتواند اعتماد به نفس و ظاهر شما را بهبود بخشد، به یاد داشته باشید که سن مانعی ندارد. اگر میخواهید کاشت مو انجام دهید، تنها یک پارامتر وجود دارد که باید به آن توجه کنید: کیفیت و تراکم موهایی که در طرفین و پشت جمجمه شما قرار دارند.
10 پاسخ
چه مقاله خوبی
من موی سفید مشکی قاطی داشتم
علت سفید شدن مو بعد از کاشت مویی ک داشتم فکر می کردم ایراد از کلینیکی باشه که رفتم واقعا چرا فکر نکردم موهای کاشته شده هم طبیعی ان دیگه سفید میشه
اگر مشکلی دارید مشاورین ما آماده ارائه مشاوره به شما هستند.
خیلی ممنون از این مطلب کاربردی
ما در تلاش هستیم تا بهترین خدمات را ارائه دهیم و اطلاع رسانی کافی داشته باشیم.
از انجام خدمات در این مرکز به شدت راضی هستم واقعا بهترین مرکزی هستین میشناسم
خوشحالیم که از خدمات ما راضی بودید.
سلام آقای دکتر
من الان چند روزه یک سری لکه های قرمز رنگ روی پوست دیده میشه، قبلا هم حساسیت پوستی داشتم فصل بهار ولی با توجه به اینکه الان بیماری کرونا شایع شده می ترسم دچار این بیماری شده باشم، تنگی نفس ندارم ولی سردرد دارم و حالت تهوع که البته سردردم هم یکی از آلرژی های من تو فصل بهاره. به نظرتون من الان کرونا گرفتم؟
اطلاعات تکمیلی را در وبسایت لیزر به نشانی https://drtattoo.co/ مطالعه کنید.
سلام من حدود ده سال هست که صورتم لک برداشته به چند تا دکتر مراجعه کردم نمیدونم بعد حاملگی هست یا قرصهای زد حاملگی صورتمو لکه دار کرده .ولی به چند دکتر که مراجعه کردم از انواع راها استفاده کردند خوب نشدم که هیچ بذارم شدم شما میشه راهنماییم کنید چکار کنم چند ساله ناراحت هستم
با مشاورین مرکز لیزر ارتباط بگیرید.
اطلاعات تکمیلی را در وبسایت لیزر به نشانی https://drtattoo.co/ مطالعه کنید.